Partnerbijdrage van

Wat is het beste resultaat dat u voor uw cliënt uit een claim kunt behalen?

Wie het beste resultaat uit een claim wil behalen, moet volledig op de hoogte zijn van de ins en outs in het aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Kennis over thema's als zorgplichten, profiteren van wanprestatie, schadevergoeding, speciale verzwijging en het risico van product-recall is noodzakelijk.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Daarom organiseert het CPO op dinsdag 16 november de cursus Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht. Deze cursus geeft een helder overzicht van deze onlosmakelijk met elkaar verbonden terreinen. De docenten besteden ruime aandacht aan recente ontwikkelingen en actuele rechtspraak, zodat deelnemers na afloop weer helemaal op de hoogte zijn.

De cursus bestaat uit twee dagen die beide afzonderlijk van elkaar te volgen zijn. Wilt u ook deel 2 van deze cursus volgen? Schrijf u dan voordelig in voor de complete cursus.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken….

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top