Partnerbijdrage van

Wat moet u opnemen in een vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst?

Een vaststellingsovereenkomst ofwel beëindigingsovereenkomst is een document, waarin werkgever en werknemer verklaren, dat de arbeidsovereenkomst eindigt met wederzijds goedvinden. Maar waar dient dit document voor? En wat neem je er in op?

Delen:

Beëindiging arbeidsovereenkomst

Met een vaststellingsovereenkomst wordt het beëindigen van de arbeidsovereenkomst gezamenlijk door werkgever en werknemer overeengekomen. Twee andere veel voorkomende manieren voor het beëindigen van een arbeidsovereenkomst zijn via de kantonrechter, bij bijvoorbeeld disfunctioneren, of een verzoek tot een ontslagvergunning, bij bijvoorbeeld een reorganisatie.

Maak binnen 5 minuten een juridisch juiste beëindigingsovereenkomst. In elke beëindigingsovereenkomst komen standaard elementen terug. Maar u mag in het document ook aanvullende afspraken opnemen. Het is van groot belang dat de inhoud volledig en correct is want hiermee bepaalt het UWV het recht op een uitkering. Via onze webshop Legal docs stelt u gemakkelijk en snel zelf een beëindigingsovereenkomst op, die juridisch juist is.

Lees hier het volledige artikel.

Delen:

Grant Thornton Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ‘s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim…

Meer berichten van partner

Andere interessante artikelen uit dit thema:

Scroll naar boven