Waterland Private Equity Investments heeft Intertrust overgenomen

Delen:

Waterland Private Equity Investments heeft Intertrust overgenomen, het trustbedrijf dat voor 75% in handen van Fortis Bank Nederland en voor 25% van BGL Societé Anonyme was. Transactiewaarde is 450 miljoen euro.

Adviseurs Waterland Private Equity Investments
Linklaters (Pieter Riemer), Loyens & Loeff (Gianluca Kreuze)

Adviseurs Fortis Bank Nederland, BGL SA
De Brauw Blackstone Westbroek (Arne Grimme, Lennard Keijzer), Investment Bank Sellers: MeesPierson Corporate Finance & Capital Markets (Charles Spaan, Onno Groeneveld, Karen Berg)

Arne Grimme, dealmaker voor De Brauw Blackstone Westbroek: “De verkoop van Intertrust door Fortis Bank Nederland en BGL was een lastige en complexe transactie. Intertrust is actief in bijna twintig landen en in diverse landen speelden lastige separatie issues. De verkoop van Intertrust was een van de weinige controlled auctions van het afgelopen half jaar. Dat verklaart wellicht ook de belangstelling voor Intertrust van verschillende private equity huizen. De hele auction heeft redelijk lang geduurd, maar uiteindelijk hebben zowel Fortis Bank Nederland als Waterland bewezen snel zaken te kunnen doen.”

Ook een deal te melden? Mail naar deals@mr-magazine.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven