Wervingssite Nysingh advocaten gaat live

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De wervingssite van Nysingh advocaten – notarissen gaat dinsdag live. Het is de eerste site van een groot advocatenkantoor waar zowel voor juridisch als staf- en ondersteunend personeel wordt geworven.

Mr Loesje Frankfort, recruiter van Nysingh: “Wij richten ons met www.werkenbijnysingh.nl op al het personeel. De 340 medewerkers van Nysingh maken samen het kantoor. Dat zijn niet alleen de advocaten, notarissen en kandidaat-notarissen. Het gaat ons om de teams waar mensen in werken.”

Nysingh is een Top 20 kantoor dat gestaag groeit. Er werken nu circa 105 advocaten, 35 (kandidaat-) notarissen en 200 mensen in ondersteunende functies. Op dit moment zijn er veertien vacatures.

“De ervaren juristen en studenten weten de weg naar Nysingh te vinden. Toch hebben wij net als de andere kantoren te maken met de krappe arbeidsmarkt. Vooral het vinden van ervaren juristen is lastig”, aldus Frankfort.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top