VANEPS behoudt internationale rangschikking ‘Band 1’ advocatenkantoor

Voor het veertiende opeenvolgende jaar heeft VANEPS zijn internationale rangschikking als een 'Band 1' advocatenkantoor in het Nederlands Caribisch gebied behouden. "We zijn trots om opnieuw erkend te worden als een eersteklas kantoor in onze regio", laat het kantoor weten.

Delen:

Chambers & Partners is een onafhankelijk instituut dat de kwaliteit van advocatenkantoren en advocaten wereldwijd onderzoekt. Volgens hun website identificeert, rangschikt en onderscheidt Chambers het beste talent wereldwijd. VANEPS licht toe dat er dit jaar, naast de algehele rangschikking van het kantoor, zeven advocaten van VANEPS individueel zijn gerangschikt. Het betreft Focco Lunsingh Scheurleer (Band 1), Roderik van Hees (Band 2), Rogier van den Heuvel (Band 2), Tjarda Tazelaar (Band 3) en Michiel Gorsira (Band 3). managing partner Tom Peeters ontving twee ‘spotlight’ rangschikkingen, waarbij zijn “uitzonderlijke juridische werk” op Bonaire en Aruba afzonderlijk werd erkend. Randolph van Eps is opnieuw eervol vermeld als een ‘senior statesperson’.

“De rangschikkingen van ons kantoor getuigen van de gezamenlijke inspanningen van ons team dat onze cliënten bedient vanuit onze kantoren op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint-Maarten. Het bevestigt de kwaliteit van ons werk en de waardering van onze cliënten voor onze toewijding om hen te helpen hun doelen te bereiken.” Managing Partner Tom Peeters over de prestatie: “Ik ben trots om te zien dat we al 14 jaar lang de ranglijsten in het Nederlands Caribisch gebied en Suriname leiden met uitstekende individuele en collectieve rankings. Gefeliciteerd en hartelijk dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.”

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven