12 maanden onbeperkt cursussen volgen voor een vast bedrag!

Delen:

“Ik heb keuze uit een ruim aanbod op prettige locaties. Dan is de keuze voor de PO Deal snel gemaakt.” Amanda de Waal, Advocatenkantoor De Brabantse Wal. Ruim 600 klanten gingen haar voor, bekijk de voordelen!

Amanda de Waal kwam in contact met PO Deal omdat ze een jaar uit de advocatuur was geweest en in één keer 20 punten moest halen. Voor haar was de PO Deal een geschenk uit de hemel. ‘Dat scheelde me direct al een bedrag van 2000 euro. Iets waar ik als startende ondernemer natuurlijk heel blij van werd. Ik ben de huisadvocaat van verschillende mooie bedrijven hier in de buurt. Er is genoeg werk te doen in de omgeving van Bergen op Zoom. En dan moet ik ook nog tijd zien vrij te maken om cursussen te volgen.’

‘Met mijn eerste cursus sloeg ik meteen vier vliegen in een klap. Ik kon deelnemen aan een vierdaagse opleiding Personen- en Familierecht, ik had mijn inschrijving, ik was helemaal up-to-date in Persoon- en Familierecht en ik had in één keer al mijn punten ingehaald. En het voelde ook nog als een uitje omdat ik er meteen een hotelovernachting aan gekoppeld had.’

‘Als advocaat wil ik tijdens een cursus tips en tricks horen. Concrete voorbeelden uit de praktijk. Daar heb je wat aan. Maar ook bij belangrijke wetswijzigingen regel ik toch graag een cursus. Ik weet dan wel hoe het zit, maar het is fijner als iemand het me vertelt die het wetsvoorstel van voor naar achter heeft gelezen of zelf bij het voorstel betrokken is geweest. Daarom vind ik de cursussen met de praktische insteek binnen de PO Deal echt onbetaalbaar. Voor mij kunnen er daar niet genoeg van zijn. Je krijgt zoveel meer informatie mee naar huis.’

‘Kleinere advocatenkantoren, zoals die van mij, worden vaak geleid door vrouwen, die zelf hun eigen tijd willen indelen. En dan is het fijn als er met je wordt meegedacht. Dat merk ik aan alles bij de PO Deal. Ik heb een eigen contactpersoon waarmee ik alles op een heel prettige manier kan regelen. Ik stuur een e-mail met de cursussen die ik wil volgen, en het wordt voor me geregeld. Ik mag de cursus zelfs annuleren als het toch niet uitkomt. Die flexibiliteit is heel mooi, al voel ik me dan wel een beetje bezwaard.’

‘Omdat het goed gaat met mijn kantoor en ik het vaak te druk heb, heb ik ontdekt dat ik mijn reistijd veel efficiënter kan besteden in de trein. In de eersteklas kan ik 2 uur ongestoord aan mijn stukken werken. In Breukelen is het station direct naast de accommodatie gelegen, dus ik stap vanuit de trein, direct in de collegebank. Zo verdien ik dat treinkaartje drie keer terug natuurlijk. En ik hoef niet eerst op mijn hakken de hele binnenstad van Utrecht, Leiden of Amsterdam door. Dan is de keuze voor de PO Deal snel gemaakt.’

Bekijk onze website voor meer klantverhalen en aanvullende informatie.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven