5 voordelen van contentintegratie

Delen:

LI 100x100Het werkveld van de advocaat verandert snel. Het is van belang om altijd en overal op de hoogte te zijn van de meest complete en actuele juridische informatie. Om snel en efficiënt te kunnen werken bestaat er een steeds grotere behoefte aan geïntegreerd zoeken in alle kennisbronnen.

Contentintegratie biedt de oplossing. Naar aanleiding van ons vorige artikel ‘5 trends in de advocatuur voor 2015’ ontvingen wij veel vragen over contentintegratie en wat deze oplossing kan betekenen voor het werk van advocaten en juristen.

Bij contentintegratie doorzoekt u publieke bronnen, uitgeverscontent en eventueel uw eigen kennisdocumenten via één portaal. Legal Intelligence is de grootste aanbieder van contentintegratie voor de Nederlandse juridische markt. Jaarlijks voeren onze bijna 100 duizend gebruikers miljoenen zoekopdrachten uit en bekijken de voor hen relevante resultaten. Probeer een maand gratis.

Contentintegratie brengt u veel voordelen en mogelijkheden, hier delen wij de vijf belangrijkste:

Voordeel 1: Geïntegreerd zoeken

Binnen Legal Intelligence zoekt u via één zoekfunctie in meer dan 50 toonaangevende openbare websites zoals rechtspraak.nl, overheid.nl, wetten.nl en EUR-Lex. Hier voegt u naar keuze uitgeverscontent aan toe van uitgevers als Bju, Kluwer, Paris, Sdu of Reed Business. Geïntegreerd zoeken bespaart tijd, geeft u de zekerheid dat u niets mist en zorgt ervoor dat u veel efficiënter kunt werken. Onze geavanceerde zoekfunctie gebruikt synoniemen om meer relevante resultaten te geven. Bovendien herkent het systeem de verschillende schrijfwijzen van bijvoorbeeld gerechtshoven, zodat u als u zoekt op ‘hof den haag’ ook echt alle arresten van het Gerechtshof ’s-Gravenhage terugvindt.

Voordeel 2: Altijd op de hoogte

Met contentintegratie stelt u eenvoudig een attendering in op nieuwe resultaten bij uw zoekopdracht, nieuwe edities van tijdschriften en op ontwikkelingen rond een bepaalde wet of regeling. U ontvangt de updates automatisch in uw mailbox en hierdoor bent u altijd op de hoogte van de meest recente informatie. U kunt deze attenderingen ook direct delen met collega’s zodat ook zij makkelijk op de hoogte blijven. Of zij delen relevante documenten met u.

Voordeel 3: Kennis bewaren

Legal Intelligence biedt u de mogelijkheid om de resultaten die u vindt op te slaan in dossiers. Zo maakt u eenvoudig een leeslijstje of een compleet overzicht van bijvoorbeeld rechtspraak, literatuur en kamerstukken rondom een specifiek juridisch thema. Bovendien deelt u dossiers in een oogwenk met uw collega’s of cliënten. Hiermee kunt u efficiënt samenwerken met uw collega’s en cliënten en toegevoegde waarde leveren ten opzichte van uw concurrent. Ontdek deze mogelijkheid een maand gratis.

Bekijk hier de voordelen ‘eigen documenten toevoegen’ en ‘kennis delen’

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven