75 jaar Wijn & Stael: een kantoor in beweging

Ter ere van het 75-jarig bestaan ontwikkelde Wijn & Stael Advocaten een speciale video. "Een bruisend en energiek kantoor waar op het hoogste niveau advocatuur wordt bedreven vanuit een breed scala aan expertises. Dat is Wijn & Stael Advocaten anno 2023. Een kantoor dat in beweging is en blijft. Die beweging is precies waar deze video over gaat", aldus het kantoor.

Delen:

De tekst van dit bericht gaat verder na de video.

In de video word je als kijker meegenomen langs een aantal voor Utrecht kenmerkende locaties en voor kantoor belangrijke plaatsen in en buiten Utrecht, zoals de Hoge Raad en Raad van State in Den Haag. De rollende bal in de video staat symbool voor de weg die het kantoor heeft afgelegd. En voor de beweging die Wijn en Stael nu en in de toekomst blijft maken.”

Wijn & Stael heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een moderne organisatie met een bloeiende praktijk die wordt gedragen door alle medewerkers. “De hoge kwaliteit van dienstverlening en de menselijke maat zijn tot op de dag van vandaag de rode draad binnen het kantoor. De lat ligt hoog en is er altijd een grote persoonlijke betrokkenheid bij cliënten en medewerkers.”

De advocaten van Wijn & Stael hebben een passie voor het vak en zijn maatschappelijk betrokken. “Kantoor vindt het belangrijk om bij te dragen aan de rechtsontwikkeling, de rechtsstaat en de wetenschap. Niet alleen de advocaten maar ook alle ondersteunende medewerkers zijn belangrijk in de ontwikkeling die kantoor heeft doorgemaakt en gaat doormaken. Zij bepalen samen de koers. (Generatie)diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid staan daarbij hoog op de agenda.”

“De expertises zijn in de loop der jaren uitgebreid. Het kantoor is toonaangevend in onder andere M&A, ondernemingsrecht, bestuursrecht, herstructurering & insolventie, bestuurders- en beroepsaansprakelijkheid, arbeidsrecht, litigation, vastgoed en omgevingsrecht. Daarnaast heeft Wijn & Stael een bloeiende cassatiepraktijk.”

Vanuit Utrecht wordt nationaal en internationaal gewerkt in samenwerking met vaste partners in vele landen. Wijn & Stael werkt voor grote en kleine ondernemingen, financiële instellingen, zorginstellingen, overheden, non-profitorganisaties, belangenorganisaties en particulieren. “De klanten variëren van Nederlandse startups tot internationale multinationals. Het kantoor staat ook Nederlandse bedrijven bij die zakendoen in Amerika en adviseert hen bij hun contracten met Amerikaanse klanten, leveranciers of partners.”

De groei die Wijn & Stael in de afgelopen 75 jaar doormaakte, zal worden doorgezet. “Nieuwe expertises worden toegevoegd, bestaande expertises worden versterkt. Het kantoor zal blijven bouwen aan een rijke historie.”

De historie van Wijn & Stael is  terug te lezen in een speciaal magazine dat deze maand is verschenen.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven