WIJN & STAEL ADVOCATEN

Wijn & Stael staat voor excellente oplossingen voor complexe juridische vraagstukken. Wij zijn een middelgroot en maatschappelijk betrokken kantoor waar iedereen met passie en plezier werkt aan een gemeenschappelijk doel: ondernemingen en organisaties bijstaan op cruciale momenten in hun bestaan. Wij staan klaar als het erom spant en er meer nodig is dan een standaard advies.

We maken het verschil door onze strategische aanpak, onze brede juridische expertise en onze oprechte persoonlijke betrokkenheid.

Werken bij Wijn & Stael

Wanneer je bij Wijn & Stael Advocaten gaat werken, stap je in een dynamisch advocatenkantoor in het hart van Utrecht. Met zo’n 85 mensen werken we elke dag met hart en ziel aan de best mogelijke juridische dienstverlening. Wat je niet snel zal ontgaan, is het plezier dat we hebben in ons vak en met elkaar. We werken graag samen. Ontwikkeling, zowel op juridisch als op persoonlijk vlak staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast besteden wij als kantoor veel aandacht aan thema’s zoals maatschappelijke betrokkenheid, diversiteit & inclusiviteit en duurzaamheid.

Wij zijn altijd op zoek naar buitengewoon goed juridisch talent en streven daarbij naar een zo divers mogelijke samenstelling van ons team. Omdat we ervan overtuigd zijn dat verschillende achtergronden en perspectieven ons aanvullen in samenwerkingen en het vinden van oplossingen.

Interesse of heb je vragen?

Neem dan contact op met mij, Eline van de Kreeke (HR Manager), op 06-4120 3373 of via e.vandekreeke@wijnenstael.nl. Je kunt ook onze website bezoeken op www.wijnenstael.nl

WIJN & STAEL ADVOCATEN

Maliesingel 20
3581 BE Utrecht

Volg op social media

Vacatures bij WIJN & STAEL ADVOCATEN

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over WIJN & STAEL ADVOCATEN

Scroll naar boven