Simmons & Simmons en Legal Women: break the bias

Simmons & Simmons en Stichting Legal Women organiseren in het kader van Internationale Vrouwendag 2022 het driedaagse event All Inclusive 2022, met het motto 'break the bias'. Tijdens het event zullen inspirerende vrouwen vertellen over de doorbraak in hun carrière.

Delen:

De vrouwen vertellen wat zij voor de doorbraak hebben moeten doen en laten, en welke taboes er nog te doorbreken zijn. Tijdens de driedaagse wordt langs zeer diverse invalshoeken het onderwerp diversiteit en inclusie verder op de kaart gezet. Het All Inclusive Event wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd.

Met de recente versoepelingen hebben Simmons & Simmons en Legal Women kans gezien toch één live dag in het event te programmeren. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Op dinsdag 8 maart (Internationale Vrouwendag) en woensdag 9 maart is er vanaf 12:30 uur een livestream van een boeiend gesprek met en tussen twee inspirerende gasten. Dinsdag 8 maart zijn te gast Joumana El Zein Khoury (Executive Director bij de World Press Photo Foundation) en Judith Lingeman (Directeur International Affairs bij Novamedia/Postcode Lotteries). Op woensdag 9 maart zijn dit Lara Ankersmit (Adjunct-Hoofdredacteur en Hoofd Digital bij Het Financieele Dagblad) en Sharon van Herel (Managing Director bij HDI Global).
  • Op donderdag 10 maart wordt ten kantore van Simmons & Simmons een All Inclusive Talkshow georganiseerd. Hierbij is een live publiek aanwezig. Alle sprekers van de vorige twee dagen komen hier nogmaals aan tafel, aangevuld door twee extra gasten: Carole Thate (ex-Olympische sporter en General Manager van The World of Johan Cruyff) en Joan Nunnely (voorzitter van het Directeurenoverleg Rotterdamse Culturele Instellingen en voorzitter van het Fonds Podiumkunsten). De talkshow staat onder leiding van Op1 host Charles Groenhuijsen. De borrel na afloop zal niet ontbreken.

Registratie voor de livestreams én de talkshow is mogelijk via de website van Simmons & Simmons of van de Stichting Legal Women. Het aantal plaatsen voor de live talkshow op donderdag is beperkt.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven