Simmons & Simmons LLP

Net even anders op de Zuidas

Simmons & Simmons Amsterdam: net even anders op de Zuidas

Een collegiale, energieke omgeving en een persoonlijke benadering: stap het kantoor van Simmons & Simmons Amsterdam binnen en je merkt direct, dat wij het graag nét even anders aanpakken. Ja, we zijn gevestigd op de Zuidas en ja, we behoren tot het internationale Simmons & Simmons netwerk van ruim 20 advocatenkantoren, maar in ons doen en laten zijn we verrassend Nederlands: nuchter en ondernemend, betrokken en innovatief. Zo maken we onze groeiambitie waar.

Pas jij hiertussen?

Bij Simmons & Simmons werken we in vier praktijkgroepen voor cliënten uit uiteenlopende sectoren. Hoe divers ook in achtergrond en expertise, onze 140 collega’s zijn zonder uitzondering talentvolle, bevlogen en initiatiefrijke professionals. Samen vormen we een hecht team, dat kansen (durft!) te creëren en benutten. Pas jij hiertussen? Ben je net zo talentvol, gedreven en ondernemend? Wil jij leren en groeien in een uitdagende omgeving? Dan zouden we zomaar een match kunnen zijn.

Alle aandacht voor jouw ontwikkeling

Commitment wordt beloond bij Simmons & Simmons: in ruil voor jouw inzet geven we jou vanaf je eerste dag alle ruimte om jezelf zo goed en zo snel mogelijk te ontwikkelen, op de werkvloer en anderszins. Dat betekent dat je direct aan de slag gaat in een hecht team dat aansluit bij jouw talent, passie en persoonlijkheid en dat je altijd kunt rekenen op een ervaren collega om ideeën mee uit te wisselen. Daarnaast bieden we je diverse opleidingen en trainingen die aansluiten bij elke nieuwe stap in je carrière, bijvoorbeeld via onze eigen Simmons & Simmons Development School en onze internationale Simmons Promotions Schools. Natuurlijk zullen je eerste drie jaar vooral in het teken staan van je beroepsopleiding (NoVA, NOB, KNB), waarbij je als advocaat bovendien de Law Firm School volgt.

Student-stage en werkstudentschap

Ook tijdens je studie kun je al uitgebreid kennismaken met Simmons & Simmons Amsterdam. Wij hebben de schaalgrootte om je maatwerk te bieden binnen het vakgebied van je voorkeur. Zo kun je je het hele jaar door bij ons aanmelden voor een student-stage of werkstudentschap in de advocatuur, de fiscale praktijk of het notariaat. Alle gelegenheid, dus, om je eerste professionele stappen te zetten en ons kantoor in al zijn facetten te leren kennen, Als student-stagiair of werkstudent draai je meteen volledig mee en voert uiteenlopende werkzaamheden uit, van jurisprudentie- en literatuuronderzoek tot aan het bijwonen van zittingen en besprekingen. Bij een student-stage hoort bovendien een presentatie aan je collega’s over een zelfgekozen vakinhoudelijk onderwerp. En natuurlijk neem je als student-stagiair of werkstudent ook deel aan inhoudelijke events en informele activiteiten, zoals de wekelijkse kantoorborrel. Zo weten we na afloop precies, wat we aan elkaar hebben en of we bij elkaar passen.

Geef je loopbaan een vliegende start

Meer weten over werken bij Simmons & Simmons Amsterdam? Ga naar onze website joinsimmons.com voor meer informatie over student-stages, werkstudentschappen en vacatures, of neem contact op met onze recruiter Susannah. Je kunt haar bereiken via 020 722 2516 of susannah.vromans@simmons-simmons.com. Volg ons ook op Instagram, Facebook en LinkedIn voor het laatste nieuws, actuele vacatures en komende evenementen.

Simmons & Simmons LLP

Claude Debussylaan 247
1082 MC Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Intern en Extern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij Simmons & Simmons LLP

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over Simmons & Simmons LLP

Scroll naar boven