AKD benoemt ‘coronaproof’ zes nieuwe partners

Delen:

Foto: Depositphotos

AKD heeft zes nieuwe partners in Nederland en België benoemd. Eerder dit jaar benoemde het advocaten-, notarissen- en fiscalistenkantoor al drie nieuwe partners in Luxemburg. De zes nieuwe benoemingen vonden in verband met corona online én offline plaats.

De nieuwe partners zijn Milja Bormann, Simon Ceulemans, Jeanette Luijten, Andre Reznitchenko, Thomas Sanders en Pascal van Schaik. “We zijn enorm trots dat we zowel met talenten uit ons eigen kantoor als van buitenaf de toekomst van AKD verder verstevigen”, zegt managing partner Erwin Rademakers over de benoemingen.

Verder verstevigen

Bormann was tot voor kort partner bij Deloitte en heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van indirecte belastingen. Ceulemans werkte ruim tien jaar bij de Belgische kantoren van Allen & Overy en Freshfields Bruckhaus Deringer en staat vanuit Brussel investeerders en financiële instellingen bij in de verkoop en aankoop van onroerend goed in België. Luijten werkt sinds 2006 bij AKD en is gespecialiseerd in civiel bouwrecht.

Ook Reznitchenko, Sanders en Van Schaik waren al aan AKD verbonden. Reznitchenko is gespecialiseerd in commerciële geschillenbeslechting en is onder andere betrokken bij de massaclaim tegen Volkswagen over ‘sjoemelsoftware’. Sanders is specialist in het handhavingsrecht. Zo adviseerde hij de Veiligheidsregio’s over de handhaving van de Covid-19 noodverordeningen. Van Schaik is arbeidsrechtspecialist.

Diversiteitsambities

Het afgelopen jaar was voor AKD een goed jaar, aldus Rademakers. “Het is mooi om te zien dat we met zoveel gedreven en enthousiaste advocaten, fiscalisten, notarissen en staf dit succes doorzetten en bestendigen, juist ook in onzekere tijden als deze.” AKD zet volgens hem met de benoemingen ook weer een stap in zijn diversiteitsambities.

Voor het kantoor was het de eerste keer dat partners online én offline werden benoemd. Rademakers: “Een bijzondere ervaring, passend bij de huidige coronamaatregelen.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven