AKD

AKD is een full-service Beneluxkantoor met ruim 500 advocaten, fiscalisten, notarissen en staf in België, Nederland en Luxemburg. Wij zijn voor onze cliënten de gateway in, van en naar de Benelux.
De combinatie van onze full-service expertise en een brede sectorfocus maakt dat wij al ruim een eeuw elke vraag vanuit verschillende oogpunten kunnen benaderen en oplossen – waar ook ter wereld. Dit doen wij vanuit onze eigen vestigingen, met onze diverse landenteams, en met een groot Friends Netwerk over de hele wereld. Wij hebben de omvang, kennis en ervaring om te adviseren bij nationale en internationale fusies en overnames, complexe vraagstukken in de publieke sector, het voeren van grote en kleine procedures, en het werken aan omvangrijke projecten zoals de energietransitie en aan issues rond privacy en datasecurity. Dit doen wij vanuit zowel Belgisch, Nederlands als Luxemburgs recht.

Studentstage

Leer ons kantoor in de dagelijkse praktijk kennen. Je wordt overal bij betrokken. En ontdekt welke disciplines je aanspreken. Daarnaast is een studentstage een goede gelegenheid om jouw opgedane theorie in de praktijk te toetsen.

Studentmedewerker

Zit jij in de laatste fase van je studie en heb je recent een geslaagde studentstage gelopen bij AKD? Dan is dit mogelijk jouw ideale bijbaan. Naast je studie werk je één of twee dagen per week mee aan lopende zaken. En doe je relevante juridische werkervaring op.

Scriptiestage

We bieden je na een geslaagde studentstage bij AKD graag de ruimte om je scriptie bij ons te schrijven. Een eigen werkplek, begeleider en al onze faciliteiten staan tot je beschikking.

AKDMY

Ontwikkeling vinden we enorm belangrijk. Ons eigen opleidingshuis biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen, voor maximale ondersteuning van jouw professionele en persoonlijke groei.
Meer weten over AKD, waar je ons kunt ontmoeten, vacatures of stageplaatsen? Kijk op https://careers.akd.eu/ of neem contact met ons op via recruitment@akd.eu.

AKD


Volg op social media

Vacatures bij AKD

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over AKD

Scroll naar boven