Allard Knook bijzonder hoogleraar Staatssteun aan de Universiteit Utrecht

Dr. Allard Knook benoemd is per 1 februari 2021 benoemd als bijzonder hoogleraar Staatssteun aan de Universiteit Utrecht.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Knook is partner Staatssteun en Overheidsfinanciering bij PwC, en zal voor één dag in de week de leerstoel bekleden aan de Utrechtse faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie.

Er is geen rechtsgebied dat als gevolg van de coronacrisis zo snel is veranderd als het staatssteunrecht. Dit rechtsgebied gaat er kort gezegd vanuit dat het overheden verboden is om ondernemingen te steunen, behalve als sprake is van een specifieke uitzondering. Of het nu gaat om fiscale vrijstellingen of het leveren van goedkope grond aan voetbalclubs, staatssteun is alleen mogelijk als expliciet toegestaan: het verbod is de norm, het geven van steun de uitzondering. Lees verder…

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top