Allen & Overy, DeBreij en NautaDutilh beste dealmakers

Advocatenkantoor Allen & Overy is door online platform M&A Community uitgeroepen tot het beste Nederlandse advocatenkantoor voor fusies en overnames. De advocaten van De Breij kregen de prijs voor de beste M&A Law Boutique. NautaDutilh haalde de titel Best Diversity Firm binnen.

Delen:

lauwerkrans Pixabay-060d7359
Beeld: Pixabay

Er waren ook prijzen voor individuele Nederlands advocaten/dealmakers.  Lennard Keijzer van De Brauw Blackstone Westbroek ging aan de haal met de titel Best M&A LawyerMatthijs Ingen-Housz van INGEN HOUSZ werd Best M&A Lawyer Mid-Market. Julius Kahn (Freshfield Bruckhaus Deringer) wordt als groot talent gezien. Hij werd Best Young M&A Lawyer.

Bezoekers van M&A Community konden hun stem uitbrengen. Per categorie waren er zes personen of bedrijven uit wie ze konden kiezen. Jury’s bepaalden uiteindelijk de uitslag.

Lees meer over:

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven