Allen & Overy, DeBreij en NautaDutilh beste dealmakers

Advocatenkantoor Allen & Overy is door online platform M&A Community uitgeroepen tot het beste Nederlandse advocatenkantoor voor fusies en overnames. De advocaten van De Breij kregen de prijs voor de beste M&A Law Boutique. NautaDutilh haalde de titel Best Diversity Firm binnen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
lauwerkrans Pixabay-060d7359
Beeld: Pixabay

Er waren ook prijzen voor individuele Nederlands advocaten/dealmakers.  Lennard Keijzer van De Brauw Blackstone Westbroek ging aan de haal met de titel Best M&A LawyerMatthijs Ingen-Housz van INGEN HOUSZ werd Best M&A Lawyer Mid-Market. Julius Kahn (Freshfield Bruckhaus Deringer) wordt als groot talent gezien. Hij werd Best Young M&A Lawyer.

Bezoekers van M&A Community konden hun stem uitbrengen. Per categorie waren er zes personen of bedrijven uit wie ze konden kiezen. Jury’s bepaalden uiteindelijk de uitslag.

Lees meer over:

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top