deBreij

Als specialisten in het ondernemingsrecht geven wij van deBreij doelgericht advies en zijn we in staat om duidelijk stelling te nemen. Dat doen wij op basis van unieke ervaring in (public & private) M&A, private equity en venture capital transacties.

Ons werk houdt niet op bij het sluiten van een deal. Ook daarna zijn wij graag uw vertrouwde adviseur over governance of vennootschappelijke structuur, commerciële overeenkomsten en andere vraagstukken die spelen in ondernemingen.

Pragmatisch en proactief

Investeerders, ondernemers en toezichthouders zijn gebaat bij helder en concreet advies. U kunt er op rekenen dat we niet neutraal zijn, maar duidelijk. Dat we werkende oplossingen aandragen en u helpen een weloverwogen keuze te maken. Als het kan simpel, en als het moet met inzicht in alle stappen van de juridische en praktische analyse.

Vooraanstaande strategische partijen, banken en institutionele investeerders, fondsen, informal investors, founders, corporate finance adviseurs en managementteams kiezen voor deBreij.

Studentenstage

We bieden op elk moment de mogelijkheid om een studentenstage van twee maanden te lopen. Ben je enthousiast over de advocatuur, zit je in het derde jaar van je studie of hoger, heb je ondernemingsrechtelijke vakken achter de rug én goede resultaten behaald? Dan willen we graag met je praten.

deBreij

Koningslaan 33
1075 AB Amsterdam

Vacatures bij deBreij

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Scroll naar boven