Alles wat je wilt weten over kasten op maat, met dé tip om jouw kast op maat samen te stellen!

In dit artikel lees je alles over kasten op maat. Zo vertellen we je welke soorten kasten op maat er zijn, hoe het precies in z’n werk gaat als je een kast op maat wilt aanschaffen en geven we je dé tip om je te helpen jouw kast op maat samen te stellen!

Delen:

Kasten op maat

Onmisbaar deze tijd, een kast op maat! Of je nu op zoek bent naar een inloopkast, een tv-meubel of een kledingkast met schuifdeuren. Je ziet ze eigenlijk overal. Weet je wat zo mooi is aan deze kasten? Ze zijn allemaal op maat gemaakt en daarom geschikt voor elke ruimte! In dit artikel lees je alles over kasten op maat. Zo vertellen we je welke soorten kasten op maat er zijn, hoe het precies in z’n werk gaat als je een kast op maat wilt aanschaffen en geven we je dé tip om je te helpen jouw kast op maat samen te stellen!

Welke soorten kasten op maat zijn er?

Naast de bekende inloopkast, waar je je volledige garderobe in kwijt kan, kun je ook kiezen voor wat anders. Zo zijn er wasmachinekasten, waar je je wasmachine, droger en schoonmaakspullen in kwijt kunt. Ook kun je kiezen voor een tv-meubel, volledig naar jouw wens en in jouw favoriete kleur ontworpen. Liever wat eenvoudiger? Er zijn ook schuifdeurkasten of draaideurkasten. Praktisch, mooi en ruimtebesparend.

Hoe werk dat, een kast op maat?

Je zult vast al moe worden van het idee dat je zelf alle maten moet opmeten in je woon- slaap- of zolderkamer. Gelukkig hoef je niks van dat alles zelf te doen, want een interieuradviseur regelt dit voor je. Hij of zij komt bij je thuis de precieze maten opmeten en gaat dit vervolgens vertalen naar een digitale 3D tekening. Volledig ontworpen zoals jij wilt, met extra veel vakken, of juist een groter hanggedeelte. Met een sieradenkistje of een la voor schoenen, echt álles is mogelijk tegenwoordig!

Dé tip om jouw kast op maat samen te stellen

Voordat je naar de winkel gaat om jouw kast op maat te laten visualiseren, is het goed om alvast een beeld te krijgen van wat je graag wilt. De tip van flip; Zet je wensen op papier, zodat je die ook aan de interieuradviseur kan uitleggen in de winkel. Denk na over de ruimte die je wil benutten, de breedte van de schuifdeuren en zoek alvast je kleding uit, om te bepalen hoeveel hangroedes je bijvoorbeeld nodig hebt!

Je weet nu alles over kasten op maat. Wist jij dat er zoveel keuze was? Genoeg stof om over na te denken. Laat je inspireren en adviseren in een winkel voor meer informatie!

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven