Alles wordt anders

Het Coronavirus heeft een behoorlijke impact gehad op het jaar 2020 en nog plukken wij de vruchten ervan. Het kwam eind 2019 vanuit China ook onze kant op en had binnen korte tijd de wereld veroverd. Onze minister-president beval ons om zoveel mogelijk thuis te blijven, thuis te werken en wij wenden langzaam maar zeker aan deze onwerkelijke situatie.

Delen:

Alles wordt anders

Alles voor de gezondheid, want wie wil er zo ziek worden als dat je van COVID-19 kunt worden. De verhalen en beelden via de media zeiden genoeg. Inmiddels zijn wij doordrongen van dit nieuwe normaal en we weten ook we dat we er nog niet vanaf zijn. Sommige dingen veranderen misschien wel blijven.

In de loop van mei kwam er een kleine versoepeling van de maatregelen. De kinderen konden weer naar school, we konden op bezoek bij familie en vrienden, feestjes van bescheiden omvang vieren en ook weer met het vliegtuig met vakantie gaan. We waren er ook wel aan toe. Tot vreugde van de ‘niet stilzitters’ konden diverse sporten – hetzij onder voorwaarden – weer worden opgestart.

Wordt normaal weer echt normaal?

Kortom, de afgelopen maanden is het ‘nieuwe normaal’ ontstaan en hielden wij ons braaf aan de benodigde maatregelen. Ook hadden we veel tijd om na te denken en sommigen hebben een soort van gedwongen reset moment gehad.

De fanatieke sporters moesten zich terugtrekken in de individualiteit. Hardlopers onder ons konden, tenzij ze geen drukke plekken opzochten, wel blijven trainen en in conditie blijven. Maar sporten in groepsverband was een aantal maanden niet mogelijk. Daarmee was er geen drang om op zoek te gaan naar een nieuwe setje sportkleding, zoals men normaalgesproken in het voorjaar wel graag doet om weer fris en fruitig aan een nieuw seizoen te beginnen.

Er was überhaupt geen aanleiding om iets nieuws te kopen, we ontmoetten nauwelijks andere mensen dus gaven we geen geld uit. Bovendien hadden veel mensen te maken met verlies van inkomen, dus de hand werd automatisch op de knip gehouden.

Weer sporten

Rianne was in de wolken dat zij weer naar de hardloopclub kon gaan, zij was blij dat zij haar sportvrienden weer kon ontmoeten, hoewel het gezellige drankje achteraf nog uitbleef. Toen begon het gevoel om iets nieuws te kopen toch op te spelen. Ze wilde er weer goed uitzien en shopte online, op zoek naar een kleurige zomerse outfit. En bij een mt dan ook de wens om er weer goed uit te zien. Zelfvertrouwen ontleen je aan een geschikte outfit. En bij een nieuwe outfit hoort passende onderkleding. Een slip die niet tot nauwelijks zichtbaar is onder de hardloopbroek en een sport bh hardlopen die zorgt voor de juiste ondersteuning van je borsten. Goed voor je nek, rug en schouders maar ook strak qua uitstraling. Brigitte houdt van de sport bh met beugel, die geeft haar precies de juiste ondersteuning, waar zij zich goed bij voelt en die haar in staat stelt om zonder zorgen naar haar einddoel te streven: de perfecte race in de perfecte tijd!

En om de kleding voor na de loop veilig in de kluisjes van het start- en eindpunt op te bergen koopt zij ook een rugtas om droge kleding in te bewaren. Na afloop van de eerste succesvolle wedstrijdloop weet zij zich verzekerd van heerlijke droge kleding die zij kan aantrekken om op comfortabele wijze terug weg naar huis te gaan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven