Als je op zoek bent naar een bedrijfspand als jurist

Heb je een praktijk als jurist en ben je op zoek naar een nieuw bedrijfspand? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je een goede en geschikte plek vindt om je werkzaamheden uit te kunnen voeren, waar je klanten kunt ontvangen en waar jij en je medewerkers kunnen doen wat nodig is. We hebben een paar tips voor je als ondernemer op een rijtje gezet waarmee je rekening kunt houden als je een (ander) pand zoekt.

Delen:

Kijk goed naar de bereikbaarheid van het pand

Het is om te beginnen belangrijk dat je goed kijkt waar je een pand wilt hebben. Zoek je bijvoorbeeld een locatie midden in het centrum van een stad of dorp of mag dit ook gewoon op een bedrijventerrein zijn? Je bekijkt wat je belangrijk vindt en kunt daarbij rekening houden met zaken zoals de bereikbaarheid, maar ook de huur- of aankoopprijs van het pand zal een belangrijke rol spelen. Als je een pand in het centrum wilt dat mensen snel kunnen vinden of waar dagelijks veel publiek passeert, dan kan de bereikbaarheid soms wel een probleem vormen, zeker als mensen met de auto willen komen. Met het openbaar vervoer daarentegen is dan weer zelden een probleem, zeker niet als je een bus-, tram- of metrohalte in de buurt hebt.

Parkeren en de auto opladen

Wil je ervoor zorgen dat je klanten goed kunnen parkeren in de nabijheid van het pand? Dan ga je het beste op zoek naar een bedrijfspand met een eigen parkeergelegenheid of één waarbij een parkeergarage of parkeerplaats in de buurt is. Omdat mensen tegenwoordig vaak voor een elektrische auto kiezen, zijn laadpalen Nederland erg belangrijk. Zo kunnen je klanten hun auto opladen als ze bij jou op kantoor van je diensten gebruik maken, maar het is ook voor jezelf en je werknemers ideaal als je tijdens de werkdag de accu oplaadt en de zekerheid hebt dat je ’s avonds zonder problemen weer huiswaarts kunt.

Kies een pand dat aan je wensen voldoet

Kies voor een pand dat aan al je wensen voldoet. De bereikbaarheid moet goed zijn maar ook het pand zelf speelt een belangrijke rol. Zorg dat er voldoende ruimte is voor jou en je werknemers en dat het pand voorziet in dat wat je nodig hebt. Een pand waaraan je bijvoorbeeld veel moet verbouwen is niet voor iedereen weggelegd en misschien wil je liever een pand hebben waar je zowat direct je intrek in kunt nemen. Zonder al te veel te hoeven klussen.

Schakel hulp van een professional in, indien nodig

Kijk en vergelijk altijd meerdere panden met elkaar en schakel de hulp in van een makelaar als je zelf niet zoveel tijd hebt om te zoeken of iemand met verstand van zaken kunt gebruiken in je zoektocht. Zo is de kans alleen maar groter dat je een geschikt pand voor je juristenpraktijk vindt op een toplocatie, dat voldoet aan al je wensen en dat ook nog eens betaalbaar is.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven