Partnerbijdrage van

Altijd scherp-abonnement: behaal uw PO-punten voor 2020 én 2021

Met het Altijd scherp-abonnement van het CPO blijft u altijd up-to-date in uw vakgebied. Als u zich nu aanmeldt, kunt u al uw PO-punten voor 2020 én 2021 halen voor een scherpe prijs.

Delen:

Altijd scherp-abonnement: behaal uw PO-punten voor 2020 én 2021

Als jurist wilt u voorop blijven lopen in uw vakgebied. Hoe pakt u dat efficiënt aan? Het Altijd scherp-abonnement van het CPO stelt juristen in staat om 12 maanden lang onbeperkt te kiezen uit een uitgebreid aanbod cursussen en webinars. Voor een vaste prijs van 1.395 euro blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Een groot voordeel van het Altijd scherp-abonnement is het gemak. U meldt zich één keer aan en u kunt vervolgens al uw PO-punten voor het komend jaar halen. Geen gedoe meer met zoeken naar scholingsmogelijkheden en het betalen van losse facturen. Deelnemers van het Altijd scherp-abonnement hebben een ruime keuze in actualiteiten- en verdiepingscursussen op diverse rechtsgebieden. Bovendien krijgt u onbeperkt toegang tot de webinars van het CPO. De webinars zijn live te volgen of later terug te kijken op een zelfgekozen tijdstip.

Extra voordeel: als u zich nu aanmeldt, kunt u het Altijd scherp-abonnement gebruiken in de periode van het najaar 2020 tot en met de zomer van 2021. Dat betekent dat u al uw PO-punten voor dit én volgend jaar kunt halen voor een scherpe prijs.

Meer informatie over het Altijd scherp-abonnement en het aanbod van het CPO vindt u op cpo.nl/altijdscherp.

Delen:

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken….

Meer berichten van partner

Scroll naar boven