Partnerbijdrage van

Altijd scherp-abonnement: behaal uw PO-punten voor 2020 én 2021

Met het Altijd scherp-abonnement van het CPO blijft u altijd up-to-date in uw vakgebied. Als u zich nu aanmeldt, kunt u al uw PO-punten voor 2020 én 2021 halen voor een scherpe prijs.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Altijd scherp-abonnement: behaal uw PO-punten voor 2020 én 2021

Als jurist wilt u voorop blijven lopen in uw vakgebied. Hoe pakt u dat efficiënt aan? Het Altijd scherp-abonnement van het CPO stelt juristen in staat om 12 maanden lang onbeperkt te kiezen uit een uitgebreid aanbod cursussen en webinars. Voor een vaste prijs van 1.395 euro blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Een groot voordeel van het Altijd scherp-abonnement is het gemak. U meldt zich één keer aan en u kunt vervolgens al uw PO-punten voor het komend jaar halen. Geen gedoe meer met zoeken naar scholingsmogelijkheden en het betalen van losse facturen. Deelnemers van het Altijd scherp-abonnement hebben een ruime keuze in actualiteiten- en verdiepingscursussen op diverse rechtsgebieden. Bovendien krijgt u onbeperkt toegang tot de webinars van het CPO. De webinars zijn live te volgen of later terug te kijken op een zelfgekozen tijdstip.

Extra voordeel: als u zich nu aanmeldt, kunt u het Altijd scherp-abonnement gebruiken in de periode van het najaar 2020 tot en met de zomer van 2021. Dat betekent dat u al uw PO-punten voor dit én volgend jaar kunt halen voor een scherpe prijs.

Meer informatie over het Altijd scherp-abonnement en het aanbod van het CPO vindt u op cpo.nl/altijdscherp.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken….

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top