Anton Louwinger naar CMS

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Anton Louwinger

Anton Louwinger treedt per 1 maart 2020 toe als partner bij CMS in Amsterdam. Daarvoor werkte Anton als Partner bij Hogan Lovells. Hij is gespecialiseerd in Tax.

“De duidelijke ambities van CMS op fiscaal terrein, zowel in Nederland als daarbuiten, hebben de doorslag gegeven voor mijn overstap. CMS heeft uiteraard een stevige basis in Nederland en dit is goed voor de beoogde verdere ontwikkeling van de Nederlandse fiscale praktijk. Ik heb veel zin in de samenwerking met Herman en de rest van het team en ik hoop dat ik een belangrijke bijdrage kan leveren aan het realiseren van de fiscale plannen.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top