A&O Litigation Prijs

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Schrijf jij de publicatie van het jaar? Allen & Overy reikt de A&O Litigation prijs uit voor de beste juridische publicatie, bachelorscriptie of essay op het gebied van geschillenbeslechting door arbitrage of de overheidsrechter. Met de prijs wil Allen & Overy studenten stimuleren om al tijdens hun studie een volwaardige juridische publicatie tot stand te brengen. De winnende juridische publicatie, bachelorscriptie of essay wordt beloond met een prijs van EUR 5.000. 30 september 2018 sluit de inschrijving. Jouw essay of bachelorscriptie kan je sturen naar nlaolitigationprijs@allenovery.com.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top