Avondseminar: Covey voor juristen

Delen:

Hoe bereikt u de doelen die u heeft gesteld? Hoe kunt u beter leiding geven aan uzelf, zodat u vervolgens leiding kunt geven aan anderen? Hoe gaat u om met de veranderingen die zich in de juridische wereld voordoen?

Versterk uw persoonlijk leiderschap en ondernemerschap door de belangrijkste leiderschapslessen uit het beroemdste leiderschapsboek allertijden: ‘De ‘7 eigenschappen van effectief leiderschap®’ van Stephen Covey. De ‘7 eigenschappen’ worden geheel toegespitst op en vertaald naar juristen en de nieuwe ontwikkelingen in de juridische wereld.

Kom naar ons interactieve avondseminar op donderdag 19 mei 2016 en leer hoe u zelf of met uw kantoor direct aan de slag kunt met het nog steeds actuele gedachtengoed van Stephen Covey.

Doelgroep: advocaten, mediators, notarissen, bedrijfsjuristen en overheidsjuristen.

Praktische informatie

Datum: 19 mei 2016
Tijd: 17.30 – 22.00 uur
Locatie: ‘t Spant, Bussum
Kosten: € 295,- inclusief diner en het boek ‘De kleine Covey’
Punten: 3 PO/PE-punten
Sprekers: Arnold Vanderlyde en diverse sprekers uit de juridische wereld

Meer weten?

Voor het volledige programma en aanmelding gaat u naar onze website www.dialoguebv.nl of kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 035-541 18 44 of door een mail te sturen aan info@dialoguebv.nl.

Over Dialogue

Met advies, coaching, mediation en training ondersteunt Dialogue organisaties in hun organisatieontwikkeling, teams in hun teamontwikkeling en individuele personen in hun persoonlijke- en vaardighedenontwikkeling.

Covey voor juristen

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven