Bachelor keuzevak Europa in de Praktijk: Meld je nu aan!

Van de vluchtelingencrisis tot Brexit, en van de Eurocrisis tot de huidige COVID-19 pandemie: de afgelopen tien jaar heeft de EU diverse ‘existentiële’ crises doorstaan. Kan Europa in haar huidige vorm deze crises het hoofd bieden? En hoe draagt Nederland daaraan bij?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ben jij geïnteresseerd in deze thema’s? Wil je in discussie treden met vooraanstaande EU-experts over migratie, mensenrechten, Brexit, de centrale bank, en nog veel meer? Meld je aan voor het keuzevak Europa in de Praktijk (5 ECTS). Tien vooraanstaande gastdocenten geven college over hun praktijkervaring in en met de Europese Unie en gaan het debat aan met studenten. Vorig jaar spraken onder andere Elske Raedts van Freshfields, Jochem Wiers van Buitenlandse Zaken en Niels Gilbert van De Nederlandsche Bank.

Meer weten? Kijk hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top