Back to work: dit zijn dé sieraden voor jouw nieuwe look

De zomervakanties zijn weer achter de rug en we gaan weer met goede moed aan het werk. Verlang jij eigenlijk weer terug naar de zon? Bekijk het postitief: het is altijd leuk om weer met een leuke nieuwe look op kantoor te verschijnen! En een écht goede outfit maak je af met de leukste sieraden die wij voor je op een rijtje hebben gezet!

Delen:

Back to work- dit zijn dé sieraden voor jouw nieuwe look.1

Accessoires maken een outfit af

Is het je al wel eens opgevallen dat sieraden een outfit kunnen zorgen voor een professionelere uitstraling? Zo kan een ring, ketting of armband net het detail zijn dat ervoor zorgt dat je er extra stijlvol uitziet. Uiteraard zijn niet alle sieraden daarvoor geschikt, maar er is alsnog ontzettend veel om uit te kiezen. Voor dames zijn ringen een goede toevoeging. Combineer ze bij een nette wit blouse met een wijde broek of jeans. En tegenwoordig hoef je het niet bij één ring te houden: mix en match met verschillende soorten!

Wil jij al een tijdje een nieuwe ring kopen? Check dan bijvoorbeeld bovenstaande 14 karaat gouden ring van Lucardi Juwelier!

Voor de thuiswerkers

Veel mensen zullen de komende tijd nog thuiswerken. Ben jij daar één van? Dan zal je vast vaak in videogesprekken met jouw collega’s zitten, waar je natuurlijk ook goed voor de dag wilt komen. Hiervoor kan je gaan voor een mooi paar oorbellen of een leuke ketting. Subtiele kettingen fleuren een basic top al helemaal op. Daarnaast zijn oorbellen natuurlijk de ideale accessoire. Kies voor een leuke hanger en combineer eindeloos, bijvoorbeeld met de nieuwste trend: earcuffs. Deze zet je aan je oor zonder dat je er gepiercete oren voor nodig hebt. Ideaal om een keer te proberen dus!

Back to work: dit zijn dé sieraden voor jouw nieuwe look

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven