Baker McKenzie versterkt cloudstrategie met uitrol RelativityOne

Baker McKenzie heeft zijn eDiscovery-technologiediensten voor internationale kantoren uitgebreid met de implementatie van een nieuwe eDiscovery-oplossing: het cloud gebaseerde RelativityOne. Met dit SaaS-product kan Baker McKenzie beter enorme hoeveelheden gegevens verwerken en cliënten wereldwijd helpen met snelle reacties op complexe onderzoeken, rechtszaken, arbitrage en nalevingskwesties.

Delen:

eDiscovery vergemakkelijkt het beheer van grote hoeveelheden gegevens en identificeert snel de belangrijkste kwesties tijdens geschillen en onderzoeken. Verder biedt het bescherming van de meest gevoelige gegevens en beperkt het inbreukrisico’s via proactieve preventie van bedreigingen, 24/7 monitoring, geautomatiseerde beveiligingsprocessen en gerenommeerde compliance-certificeringen.

Kritieke fase

Met eDiscovery slaat Baker McKenzie een volgende automatiseringsslag. “eDiscovery is een kritieke fase van elk geschil of onderzoek”, aldus Bryant Isbell, managing director van de Global eDiscovery & Data Advisory praktijk. “Het stelt ons in staat cliënten te ondersteunen, of het nu gaat om één of meerdere jurisdicties. Dit doen we door de juiste mensen, processen en technologie samen te brengen. Door deze technologieën toe te passen in klantmandaten en gebruik te maken van analyses, kunnen we efficiëntie creëren en de kosten voor onze klanten verlagen terwijl we deze uitdagingen het hoofd bieden. Omdat de enorme hoeveelheid en complexiteit van data blijft groeien, is het van vitaal belang dat we streven naar de beveiliging van onze datamanagementstrategieën. Via RelativityOne kunnen we onze gegevens beter beschermen met behulp van automatisering en geïntegreerde kunstmatige intelligentie.”

Motor

Milton Cheng, Global Chair bij Baker McKenzie, spreekt van een naderende transformatie: “Technologie is een belangrijke motor van de juridische sector. We blijven best practice tools en benaderingen toepassen om de juridische functie te transformeren, terwijl we tegelijkertijd onze dienstverlening verbeteren. Hiermee richt Baker McKenzie zich op efficiëntie, kostenzekerheid en de kwaliteit van de juridisch adviseur.” Ook Peter Kim, Chief Sales Officer bij Relativity, gelooft dat Baker McKenzies adoptie van de eDiscovery-technologie innovatie aanwakkert: “We zijn erg blij met het besluit van Baker McKenzie om over te stappen op RelativityOne om veilige, wereldwijde samenwerking op het gebied van eDiscovery mogelijk te maken. We kijken uit naar de manieren waarop Baker McKenzie innoveert voor hun klanten door gebruik te maken van de cloud.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven