Baker McKenzie

Wie zijn wij?

Baker McKenzie is één van ‘s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen. Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. Binnen Baker McKenzie vertrouwen we wereldwijd op meer dan 6.000 gekwalificeerde advocaten met lokale expertise waardoor wij de unieke positie hebben om cliënten bij te staan in grensoverschrijdende activiteiten. Baker McKenzie Amsterdam heeft een volledig geïntegreerde civiele, fiscale en notariële praktijk met circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen. Vanuit het kantoor in Amsterdam voorziet Baker McKenzie internationale en Nederlandse cliënten van advies op lokaal en grensoverschrijdend gebied. Onze sfeer is informeel, open en laagdrempelig. Wij vinden het belangrijk dat jij goed tot je recht komt en je bij ons thuis voelt.

Wat wil jij?

Wil je ervaren of de internationale, commerciële advocatuur echt bij je past en wil jij de mensen van Baker McKenzie leren kennen? Zet dan je eerste stap op weg naar een Baker Career! Als advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist start je bij ons in één van de gespecialiseerde praktijkgroepen. Je werkt direct aan grote, internationale dossiers. En je hebt veel contact met clienten, zodat je snel ervaring opbouwt. Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt? Wil je sfeer komen proeven? Wij maken graag kennis met je! Onze deuren staan open, je bent welkom voor een Baker Koffie in ons Baker Café!

Op www.werkenbijbaker.nl kun je een kijkje nemen in onze wereld en met ons in contact komen. Wanneer zien we je?

Mocht je vragen hebben of meer willen weten, neem dan contact op met één van onze recruiters via recruitment.amsterdam@bakermckenzie.com of 020-5517402.

Baker McKenzie

Claude Debussylaan 54
1082 MD Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Intern en Extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier, Familiebedrijven

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij Baker McKenzie

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over Baker McKenzie

Scroll naar boven