Baker McKenzie voor 12e jaar op rij benoemd tot toonaangevend juridisch merk

Baker McKenzie is in de laatste Thomson Reuters Global Elite Law Firm Brand Index voor het 12e achtereenvolgende jaar genoemd als 's werelds toonaangevende merk voor advocatenkantoren.

Delen:

In de 2022-index scoorde Baker McKenzie meer dan het dubbele van de punten van de naaste concurrent van het bedrijf, met een algemene score van 100, wat 56 punten hoger is dan het bedrijf dat op de tweede plaats staat, zo lezen we op de site van het kantoor. “Het rangschikkingsproces omvatte diepte-interviews met meer dan 1.700 General Counsel en andere senior juridische inkopers van veel van ‘s werelds grootste multinationals in meer dan 50 landen. De vier maatstaven die voor de index worden gebruikt, zijn onder meer top-of-mind bewustzijn, gunstigheid, aandacht voor deals met meerdere jurisdicties en voor geschillen met meerdere jurisdicties.”

Milton Cheng, Global Chair van Baker McKenzie, zei dat het voor het 12e jaar op rij bovenaan deze ranglijst in de eerste plaats een erkenning was van de diepe klantrelaties die Baker McKenzie en zijn lidfirma’s in de afgelopen decennia hebben opgebouwd, en van de sterke groei aangedreven door de 13.000 advocaten van het kantoor en zakelijke professionals over de hele wereld. “We zijn oprecht dankbaar voor het vertrouwen dat onze cliënten in ons stellen om hun meest prominente, complexe en gevoelige juridische zaken te helpen beheren. Een van de sleutels om dit vertrouwen te behouden is om zeer relevant te blijven voor onze klanten en voortdurend te onderzoeken waar de de meest acute behoefte van klanten aan praktijkoverschrijdende juridische oplossingen, en ervoor te zorgen dat we best-in-class teams kunnen inzetten om ondersteuning op deze gebieden te bieden. Dit varieert van complexe transacties met meerdere jurisdicties tot advies over de nieuwste gegevensbeheer- en privacyregelgeving over de hele wereld. Omdat bedrijven en individuen voortdurend nieuwe manieren vinden om verbinding te maken, geloven we dat Baker McKenzie in staat is om teams snel bij elkaar te brengen over geldcentra en opkomende markten, gecombineerd met onze diepgaande lokale ervaring en praktijkexpertise, zullen ons blijven onderscheiden.”

De Thomson Reuters Global Elite Law Firm Brand Index heette voorheen de Acritas Global Elite Law Firm Brand Index.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven