Baker McKenzie voor tiende jaar op rij ‘s werelds beste advocatenkantoor

Delen:

Beeld: Depositphotos
Baker McKenzie is door de Acritas Global Elite Law Firm Brand Index voor het tiende jaar op rij uitgeroepen tot het beste advocatenkantoor ter wereld. Het bedrijf staat bovenaan bij elk van de eisen van de index: bewustzijn, begunstiging en in hoeverre het kantoor capabel is bij overeenkomsten en procedures die meerdere jurisdicties beslaan.
Baker McKenzie maakte ook opnieuw zijn voorsprong op zijn naaste concurrent groter en behaalde een algemene score van honderd, wat 57 punten meer is dan het bedrijf dat op de tweede plaats staat. De ranglijst is gebaseerd op interviews met 1.596 senior juridische kopers bij ‘s werelds grootste multinationals met een omzet van meer dan $1 miljard.

Differentiatie

Milton Cheng, Global Chair van Baker McKenzie, zegt: “Marktverstoring is geaccepteerd door veel bedrijven, omdat nieuwe concurrentie en technologieën het tempo van ontwikkeling sneller dan ooit tevoren bepalen. Onze cliënten willen advocaten die bereid zijn om te leiden, te differentiëren en zich aan te passen aan een constant veranderende wereld. Onze cliënten vertrouwen onze expertise in complexe transactie- en andere zaken met meerdere rechtsgebieden. Daarom zijn we in zoveel landen en rechtsgebieden top of mind. Dat we in deze ranglijst voor het tiende jaar op rij bovenaan staan, onderstreept dat.”
Lisa Hart Shepherd, vicepresident Research and Advisory Services bij Thomson Reuters: “Voor bedrijven is het kiezen van een overkoepelende focus en het vasthouden daaraan essentieel voor het ontwikkelen van een gedifferentieerd merk. Baker McKenzie heeft aangetoond dat toewijding aan een langetermijnstrategie die in lijn is met de veranderende behoeften van de klant, financieel succes oplevert. Deze strategische focus op wereldwijd niveau zorgt voor een duidelijk doel waar mensen achter kunnen staan en wat klanten gemakkelijk kunnen begrijpen.”

Lees meer over:

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven