Baker organiseert Baker McKenzie Rijksmuseum fotocompetitie

Baker houdt de 'Baker McKenzie Rijksmuseum fotocompetitie'. De deelnemers krijgen masterclasses van Hans Rooseboom, curator van de fotocollectie van het Rijksmuseum.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
(De foto van winnaar ronde 2: Inge Ernst)

Om medewerkers en klanten afleiding te bezorgen in de voortdurende coronacrisis organiseert Baker McKenzie in samenwerking met het Rijksmuseum een echte fotowedstrijd. De bedoeling is om mensen op een andere manier naar hun vertrouwde omgeving te laten kijken. Hans Rooseboom, curator van de fotocollectie van het Rijksmuseum onthult in drie masterclasses de geheimen voor het maken van mooie foto’s. Om de nieuw geleerde vaardigheden meteen in de praktijk te brengen, wordt de deelnemers gevraagd drie foto-opdrachten uit te voeren die bedacht zijn door een aantal topfotografen. De deelnemers mogen alleen hun smartphone gebruiken.

(De foto door winnaar ronde 1: Mickey van Helden)

De wedstrijd is begonnen op donderdag 18 maart en inmiddels hebben de deelnemers twee opdrachten uitgevoerd. Zo moesten ze onder andere een portret inleveren. Voor de derde opdracht moeten ze een landscape of cityscape maken. Iedere ronde heeft een winnaar, de overall winnaar wordt begin juni bekendgemaakt. Een jury van experts, bestaande uit Hans Rooseboom, Corinne Schot en per ronde een andere professionele fotograaf, selecteert per ronde de drie beste foto’s. De foto’s zullen, als de situatie het toelaat, in de lobby van het Baker House te zien zijn. Bovendien ontvangen de winnaars een copy van hun eigen foto om thuis op te hangen. De overall winnaar ontvangt bovendien een ‘once in a lifetime na sluitingstijd VIP’- tour voor twee personen in het Rijksmuseum.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top