BASE Advocaten heeft Max Luiten (31) per 1 januari 2023 benoemd tot partner op de sectie Corporate & Commercial Litigation

Delen:

Fotograaf: Willem Quax

Het Rotterdamse litigationkantoor BASE Advocaten heeft Max Luiten (31) per 1 januari 2023 benoemd tot partner op de sectie Corporate & Commercial Litigation. Hij maakt sinds 2016 deel uit van BASE en is de zesde partner van het nichekantoor. BASE focust zich uitsluitend op de civiele, commerciële procespraktijk en het arbeidsrecht.

Luiten rondde in 2016 de master Encyclopedie en Filosofie van het Recht (cum laude) af en raakte daarna al snel verknocht aan BASE en het advocatenbestaan. Mede doordat hij in zijn begintijd als advocaat twee jaar deel uitmaakte van het bestuur van de Rotterdamse Jonge Balie. Luiten adviseert en procedeert hoofdzakelijk over commerciële contracten en ondernemingsrechtelijke kwesties. Hij behandelt geschillen tussen en binnen ondernemingen, kortom.

‘Bij BASE weten we precies wat er wordt gevraagd in uiteenlopende geschilsituaties. We stellen de juiste vragen, schetsen de beschikbare routes en kiezen dan de juiste woorden. Daar doe je als jonkie direct veel ervaring in op. Dat vormt je als advocaat. Dat gold zeker ook voor mij. Onze insteek is praktisch, en onze oplossingen zijn dat doorgaans ook, maar het vak is zeker ook theoretisch. Daarin willen we evengoed het slimst en het scherpst zijn. De hechte onderlinge samenwerking op kantoor is daarvoor onontbeerlijk. BASE staat garant voor goede verhalen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Dat merk je als je mensen – of het nu rechters, cliënten of student-stagiairs zijn – vraagt naar hun ervaringen met BASE. En ik heb zelf inmiddels ook een aardig anekdotisch repertoire.’red

Max Luiten is geboren in Rotterdam. Zijn vrije tijd besteedt hij graag op het voetbalveld, de padelbaan of de skipiste en in restaurants, musea, theaters en boeken. En dat alles het liefst in Italië.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven