Bedrijfsjuristen en advocaten: hoe krijg je de perfecte match?

Delen:

OPM 100x100 MeetupLegalCounsel BUTTONOp 3 november vindt de eerste editie van de ‘Meetup Legal Counsel’ plaats. Tijdens deze bijeenkomst staat de samenwerking tussen de bedrijfsjurist en de advocaat centraal.

Tijdens de Meetup vertelt Bas Boris Visser, Global Head of Innovation and Business Change van Clifford Chance, welke veranderingen in de advocatuur gaande zijn om klanten op innovatieve wijze van dienst te zijn en hoe volgens hem de perfect match tot stand komt. Maar is dat genoeg? De advocaten gaan de discussie aan met een panel van bedrijfsjuristen met een duidelijk mening over wat zij van advocaten verwachten.

De Meetup Legal Counsel is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te discussiëren en elkaar te leren kennen. De Meetup wordt georganiseerd door het NGB in samenwerking met Advocatie en Sdu Opleidingen & Events. U wordt een dag geboden vol interactie, workshops en praktijkvoorbeelden en u krijgt ruimschoots de kans om in gesprek te komen met bedrijfsjuristen.

Bent u ook 3 november van de partij om deel te nemen aan de discussie, net als Shell, Rabobank en Schiphol Group? Schrijf u hier snel in, het aantal plekken voor advocaten is beperkt.

Ja, ik kom

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven