Florent

We blijven aan boord, bij elke stap

Florent is een corporate boutique die zich focust op ondernemingsrecht. We hebben de specialismen M&A, Litigation en Insolventie & Herstructurering in huis. Daarnaast hebben we advocaten die gespecialiseerd zijn in Vastgoed- en Omgevingsrecht. Florent is trusted advisor voor haar cliënten. We vinden dat je op je advocaten mag blijven rekenen. Daarom blijven we aan boord, bij elke stap. We leveren juridisch advies op topniveau, in een persoonlijke setting en tegen concurrerende tarieven. Van start-up tot investeringsronde, van overname tot litigation en van financiële tegenwind tot exit.

WERKEN BIJ FLORENT

De werkwijze binnen Florent kenmerkt zich als flexibel, hands-on en persoonlijk. De grootste uitdaging is dat we met elkaar cliënten helpen bij moeilijke vraagstukken in hun bestaan. Dit willen we doen met een team van gemotiveerde enthousiaste medewerkers, die graag hun schouders eronder willen zetten. Bij Florent wordt eigen verantwoordelijkheid gewaardeerd en gestimuleerd. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat er een balans is tussen werk en privé. Medewerkers die privé goed in hun vel zitten, zijn op het werk ook blije werknemers. Onze open cultuur draagt daar aan bij.

JOUW PLEK BIJ FLORENT

Heeft een van onze vacatures jouw interesse gewekt? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Heb je eerst nog vragen? Bel of mail gerust naar Merel Brouwer (hr@florent.nl). Kom vooral kennismaken als je het aandurft om snel eigen verantwoordelijkheid richting cliënten en hun zaak te nemen en zin hebt om je tanden te zetten in uitdagende juridische puzzels.

Florent

Gustav Mahlerlaan 1236
1081 LA Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Tussen 50-100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier, Familiebedrijven

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij Florent

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top