STEK

Toegankelijke topkwaliteit

CORPORATE | FINANCE | COMPETITION & REGULATED MARKETS | DISPUTE RESOLUTION

Over Stek

Stek is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in hartje Amsterdam. Stek is actief in alle sectoren van de economie. Met 70 advocaten is Stek gespecialiseerd in ondernemingsrecht, financieringen, geschillenbeslechting en mededinging & gereguleerde markten, en helpt haar cliënten hun juridische doelstellingen te bereiken. Werkend in kleine, interdisciplinaire teams zijn we gericht op het geven van praktisch, daadkrachtig en persoonlijk juridisch advies van de hoogste kwaliteit. Zo wordt er bij Stek op hoog niveau en in een ongedwongen sfeer met veel persoonlijk contact samengewerkt. Dit geldt zowel onderling als met cliënten. ‘Toegankelijke topkwaliteit’ met aandacht voor de menselijke maat en persoonlijke groei is waar wij voor staan. De praktijk is constant in beweging en Stek groeit mee. Daarbij staat een gezonde work-life balance hoog in het vaandel, om zo een optimale werkomgeving te kunnen bieden en garanderen. Zo kunnen juridische diensten van topkwaliteit worden geleverd en tegelijkertijd een omgeving worden gecreëerd om je maximaal te kunnen ontwikkelen en in een stimulerende omgeving te kunnen werken.

Werken bij Stek

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor werken bij Stek? Bezoek dan onze LinkedIn-pagina. Er verschillende mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan: Studentstage Wij bieden universitaire studenten Rechtsgeleerdheid die zich in de laatste fase van de bachelor of in hun master bevinden de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen gedurende een student-stage van twee maanden. In die periode werk je fulltime mee aan uiteenlopende en uitdagende juridische zaken. Ook sluit je aan bij besprekingen, kun je zittingen bijwonen en ben je natuurlijk uitgenodigd voor al onze onze kantooractiviteiten. Zo leer je de (juridische) praktijk en ons kantoor goed kennen. We bieden student-stages aan op de secties Corporate/Finance, Energy, Dispute Resolution, en Competition. Ben je er nog niet helemaal uit welk rechtsgebied goed bij jou past? Wij bieden eventueel ook kantoorbrede studentstages aan, zodat je met al onze rechtsgebieden in aanraking komt. Advocaat-stagiaire Bij Stek werken we in kleine teams, waardoor je als beginnend advocaat al een grote mate van verantwoordelijkheid krijgt en betrokken wordt bij alle aspecten van een dossier of transactie. Je doet complex, richtinggevend en maatschappelijk relevant werk. Door onze interdisciplinaire approach werk je vaak samen met onze andere secties. Advocaat-medewerker Ben je als ervaren professional benieuwd of Stek een goede volgende stap is, dan komen we graag in contact met je om onze praktijk beter te leren kennen.

Koffietje op het Leidse

Ben je je bij verschillende kantoren aan het oriënteren op een functie, en vind je direct solliciteren wat too much? Misschien ken je ons nog niet zo goed, en zou je ons eerst wat beter leren kennen. Kom dan met ons kennismaken tijdens een informele kennismaking door middel van een ‘Koffietje op het Leidse’. Wij bieden je deze mogelijkheid om op een laagdrempelige manier bij ons eens sfeer te komen proeven en ons te leren kennen – of je nu geïnteresseerd bent in een studentstage of dat je als ervaren advocaat-medewerker zou willen instromen. We nodigen je van harte uit om met onze advocaten en ons kantoor kennis te maken.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in één van onze vacatures, of zou je je willen aanmelden voor het ‘Koffietje op het Leidse’? Neem dan contact op met ons HR Team via recruitment@stek.com. Bij jouw sollicitatie ontvangen we per bovengenoemd e-mailadres graag van jou de volgende stukken: cv; motivatiebrief; officiële bachelor- en mastercijferlijsten; eventuele stagebeoordelingsformulieren; en enige publicaties, artikelen en theses die jij graag met ons zou willen delen. Tot snel!

Contact

Stek Advocaten B.V. Leidseplein 29 1017 PS Amsterdam recruitment@stek.com www.stek.com 020 – 530 52 00 Volg ons op LinkedIn:

STEK

Leidseplein 29
1017 PS Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Tussen 50-100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij STEK

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Scroll naar boven