Carrièrewisselingen bij Norton Rose Fulbright, Stek, Stibbe

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Femke WeijtensFemke Weijtens heeft zich per 1 januari aangesloten bij Norton Rose Fulbright. Zij richt zich op corporate / M&A en risk advisory.

Ruben Elkerbout is per 1 januari als partner benoemd bij Stek.

Advocaten- en notarissenkantoor Stibbe heeft Ingmar de Groot (41) en Rein van Helden (34) per 1 januari tot partner benoemd. De Groot is gespecialiseerd in bouwrecht en commerciële projectontwikkelingen, Van Helden adviseert financiële instellingen, nationale en internationale cliënten over bank- en financieringstransacties.

Dirk BerendsenDirk Berendsen is per 1 februari 2016 toegetreden tot Weebers Vastgoed Advocaten N.V. in Eindhoven. Dirk rekent tot zijn kernactiviteiten begeleiding bij dispositie en acquisitie van kantoren, retail, industriële objecten (zoals logistieke centra) en woningportefeuilles. Dirks specialistische kennis op het gebied van commercieel huurrecht en zakenrecht en de mogelijkheid tot samenvoeging van zijn brede netwerk met het netwerk van het landelijk opererende nichekantoor maken hem voor Weebers Vastgoed Advocaten een waardevolle partner. Dirk werkte voorheen achtereenvolgens in de vastgoedpraktijken van CMS Derks Star Busmann, Baker & Mc Kenzie en Loyens & Loeff.

Ines van Dijk en Epke Spijkerman zijn per 1 januari benoemd tot partner bij Boekel. Van Dijk richt zich op ondernemingsrecht en commercieel onroerend goed. Spijkerman is gespecialiseerd in arbeidsovereenkomsten, individueel en collectief ontslagrecht, arbeidsrechtelijke aspecten bij fusies en overnames, overgang van onderneming, medezeggenschap, reorganisaties en het concurrentiebeding.

Anna van EssenPer 1 december 2015 is Anna van Essen (1980) toegetreden als Of Counsel bij De Grave De Mönnink Spliet Advocaten. Van Essen is gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht, commerciële contracten en mediarecht.

Pieter van Delden en Dirk-Jan Gondrie zijn benoemd tot associate partner in de Real Estate sectie van Boekel. Van Delden is gespecialiseerd op het gebied van vastgoedtransacties en projectontwikkeling bij kantoren, winkelcentra, hotels en zorgvastgoed. Gondrie is gespecialiseerd in transacties en huurrechtelijke kwesties van commercieel vastgoed, hotels en winkelpanden.
Verder heeft Boekel per 1 januari Jan-Mathijs Hermans en Martin Daverschot per 1 januari aangesteld als notaris en kandidaat-notaris in de corporate en vastgoedpraktijk. Zij stappen over van respectievelijk Simmons & Simmons en Loyens & Loeff. Hermans is toegetreden tot de maatschap en Daverschot is benoemd tot associate partner.

Marjolein van Ravenzwaaij-MarsMarjolein van Ravenzwaaij-Mars (36) is DVAN komen versterken. Zij is mede verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van de commerciële contractenpraktijk in Utrecht. Tevens zal zij de DVAN sectorgroep Agri&Food versterken.

Guido Portier is op 1 januari overgestapt van Loyens & Loeff naar Linklaters. Portier is notaris ondernemingsrecht.

Bart van TongerenBart van Tongeren (1963) is vanaf 1 januari de nieuwe algemeen deken van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA). Hiermee volgt hij Walter Hendriksen op. Van Tongeren is partner bij Ten Holter Noordam advocaten Rotterdam, gespecialiseerd in handels- en contractenrecht.

Elisabeth TholeElisabeth Thole is met ingang van 1 januari benoemd tot partner bij Van Doorne. Zij leidt het Van Doorne Privacy Team en is tevens lid van het Van Doorne Cyber Response Team.

Geert Potjewijd is benoemd tot managing partner van De Brauw Blackstone Westbroek als opvolger van Martijn Snoep. Samen met Bernard Spoor en Eelco Meerdink vormt hij sinds 1 januari het bestuur van het advocatenkantoor vormen. Snoep keert na zes jaar terug naar de praktijk en zal zich richten op de EU competition & regulatory-praktijk, deels vanuit het kantoor van De Brauw in Brussel.

Paul ReeskampDLA Piper heeft Paul Reeskamp benoemd tot partner in de Intellectual Property & Technology (IPT) praktijk. Reeskamp is het kantoor, samen met associate Marijn van der Wal, per 1 januari komen versterken en is afkomstig van Klos Morel Vos & Reeskamp.

NautaDutilh Amsterdam heeft Allart Haasjes, Frans van der Eerden en Tanguy de Haan benoemd tot partner. Haasjes (37) legt zich toe op het voeren van procedures voor financiële instellingen op diverse terreinen, Van der Eerden (35) specialiseert zich in financiële toezichtregelgeving en De Haan (38) is IE-specialist en werkt vanuit Brussel.
Verder heeft NautaDutilh Amsterdam Barbara Nijs en Francien Rense benoemd tot associate partner en Bastiaan Assink tot of counsel. Nijs is gespecialiseerd in Europees en Nederlands mededingingsrecht, en Rense (41) legt zich toe op handhavings- en sanctioneringsvraagstukken.Tot slot is Basitiaan Assink (38) benoemd tot of counsel, Litigation & Arbitration.

Conny RijkenTilburg University heeft Conny Rijken met ingang van 1 januari benoemd tot hoogleraar Human Trafficking and Globilization. Zij zal zich bij het International Victimology Institute Tilburg (INTERVICT) richten op uitbuiting en andere schendingen van de mensenrechten in de context van mondiale migratie.

Diederik de GrootDiederik de Groot heeft per 31 december DLA Piper Amsterdam verlaten. Hij zet zijn praktijk voort als Advocatenkantoor De Groot Law Firm B.V. De Groot is gespecialiseerd in commercial contracts, ondernemingsgeschillen en internationale arbitrage, en treedt regelmatig op als arbiter.

Fernand Coppes is op 1 november jl. als kandidaat-notaris in dienst getreden bij Nysingh. Coppes is gespecialiseerd in het vastgoedrecht.

Per 1 januari is David Oribio de Casto toegetreden als bestuurslid van Stibbe Amsterdam. Hij is hoofd van de vastgoedpraktijk en gespecialiseerd in projecten, projectfinancieringen, vastgoed en aanbestedingen. Tevens is Derk Lemstra toegetreden als bestuursvoorzitter en Marcel Abbringh als COO. De aftredende bestuursleden zijn Aaldert ten Veen en Astrid Helstone.  

Ten Holter Noordam advocaten heeft haar praktijk uitgebreid met zeven advocaten, allen afkomstig van Lawton Advocaten: Richard Avezaat en Jelle Smael, gespecialiseerd in insolventierecht; Jurgen Vermeulen, Michael de Groot, Marly Bastick, Laurine van Schie, gespecialiseerd in bouw-, bestuurs- en aanbestedingsrecht; Alexandra van den Eijnden, gespecialiseerd in vennootschapsrecht.

CMS heeft per 1 januari drie nieuwe local partners benoemd: Caroline van Hulsteijn, Tessa Penninks en Rogier de Vrey. Van Hulsteijn (1982) is gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht en het bouwrecht, Penninks (1981) houdt zich onder meer bezig met het opstellen en beoordelen van contractdocumentatie op het gebied van leasing, zekerheden, (consumenten)financiering en betaaldiensten, en De Vrey (1972) is verbonden aan de praktijkgroep IP/TMC.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven