Carrièrewisselingen bij Boekel De Nerée, Lexence, Stek

Delen:

Het einde van het jaar nadert dus dat betekent weer drukte met carrièrewisselingen bij de verschillende notaris- en advocatenkantoren. Hieronder vast een eerste overzicht.

Taco LeemansTaco Leemans versterkt vanaf 1 december de sectie bestuursrecht van Pot Jonker Seunke advocaten in Haarlem. Leemans (36) werkte bij de Raad van State en Spuistraat 10 advocaten in Amsterdam.

Timo Jansen is per 1 december als partner verbonden aan Lexence en zal leiding gaan geven aan het team procesrecht. Jansen was eerder werkzaam voor Allen & Overy en de laatste jaren als partner bij Eversheds Faasen.

Willemijn Ritsema van EckWillemijn Ritsema van Eck is op 15 november j.l. als partner toegetreden bij Legaltree. Legaltree is een samenwerkingsverband van zelfstandig gevestigde advocaten, alle specialisten.

Boekel De Nerée heeft haar vennootschap aangevuld met drie nieuwe aandeelhouders.
Wendela Raas-de Lange versterkt sinds 16 november jl. de praktijkgroep Vastgoed. Zij komt van Lexence, waar zij sinds 1999 werkzaam was in de vastgoedpraktijk. Haar specialisatie is huurrecht; zij is met name gespecialiseerd in huurrecht bedrijfsruimte en procedeert en adviseert over onderwerpen als gebreken, renovaties, omzethuur, green lease en huurprijsherzieningen.
Notaris Cars-Jan van Gool versterkt de praktijkgroep Corporate/ M&A vanaf 1 december 2010. Hij maakt de overstap van CMS Derks Star Busmann, waar hij sinds 2004 werkzaam was. Hij adviseert over de juridische aspecten ten aanzien van overnames van en deelnemingen in ondernemingen, de juridische structuren en reorganisaties, waaronder joint ventures, en adviseert over en begeleidt fusies en splitsingen. Zijn werkzaamheden omvatten oprichtingen en statutenwijzigingen van rechtspersonen zoals N.V.´s, B.V.´s en stichtingen, de overdrachten en uitgiftes van aandelen, alsmede het vestigen van zekerheden.
Martijn van de Hel is per 1 januari 2011 benoemd tot partner bij de praktijkgroep EU & Competition. Hij is gespecialiseerd in Europees en Nederlands mededingingsrecht en adviseert ondernemingen over kartelafspraken, misbruik van machtspositie, transacties, staatssteun en marktregulering. Op deze gebieden vertegenwoordigt hij cliënten in procedures bij de NMa en de Europese Commissie en procedeert hij bij de Nederlandse en Europese rechter.

Frans HaakFrans Haak (32) wordt per 1 januari 2011 benoemd tot partner bij Stek. Frans adviseert voornamelijk (groot)banken op het gebied van financieringen, zekerheden en insolventie. Sinds 2008 is Frans Haak verbonden aan Stek, voorheen was hij werkzaam bij ABN AMRO Bank en Houthoff Buruma.

Per 1 december 2010 is de praktijkgroep Corporate Real Estate van CMS Derks Star Busmann in Amsterdam uitgebreid door de komst van Sebastiaan Sellenraad. Hij zal als junior partner advocaat de activiteiten van de praktijkgroep verder verbreden. Sebastiaan (1972) is gespecialiseerd op het gebied van commerciële vastgoedtransacties, projectontwikkeling en bouwrecht.

Inge HofsteeInge Hofstee zal per 1 januari 2011 partner worden bij Boontje Advocaten. Boontje Advocaten is een arbeidsrecht nichekantoor, gevestigd te Amsterdam. Het kantoor bestaat thans uit 11 advocaten. Hoogleraar arbeidsrecht prof. Cees Loonstra is als adviseur aan het kantoor verbonden. Inge Hofstee is ruim 16 jaar advocaat en gespecialiseerd in het arbeids- en medezeggenschapsrecht.

Op 1 januari zullen Simon Dack (octrooirecht) en Marlou van de Braak (merken, auteursrecht en nieuwe-media) zich aansluiten bij het nieuwe Europese IP kantoor Hoyng Monegier. Beiden zijn afkomstig van De Brauw Blackstone Westbroek, en zullen als partner deel uitmaken van de Nederlandse vestiging van het nieuwe kantoor. Hoyng Monegier LLP zal per 1 januari 2011 vestigingen openen in Amsterdam, Brussel, Madrid en Parijs.

Jurjan AdriaansensSix Advocaten heeft zich versterkt met de komst van Jurjan Adriaansens. Jurjan Adriaansens is gespecialiseerd in vastgoedrecht, met een focus op huurrecht. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het adviseren en procederen ten behoeve van professionele partijen in het vastgoed, zoals beleggers, ontwikkelaars, retailers, gemeenten en woningcorporaties.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven