Begin het jaar goed, start met online nascholen

Delen:

Naast uw drukke agenda ook nog uw vakkennis op peil houden is niet altijd eenvoudig. Begin daarom het jaar goed en start nu alvast met online nascholen. Probeer bijvoorbeeld de gratis cursus ‘Ontwikkelingen Arbeidsrecht’ gegeven door prof. mr. dr. A.R. Houweling en mr. dr. P. Kruit of de cursus ‘De statutair bestuurder’ van prof. mr. L.G. Verburg, en ervaar het gemak van online nascholen bij PO-Online.

Onbeperkt nascholen

U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met ons nascholingspakket heeft u toegang tot ruim 260 cursussen, ontwikkeld in samenwerking met de beste docenten uit uw vakgebied.

Maak nu een keuze uit één van onze 5 proefcursussen en ervaar op een laagdrempelige manier of online nascholing bij u past.

U kunt kiezen uit onderstaande cursussen:

Uitgelicht – Gratis online cursus ‘De statutair bestuurder’

Er is veel gebeurd in het arbeidsrecht en er komen ook nog een aantal ontwikkelingen aan. In deze cursus bespreken prof. mr. dr. A.R. Houweling en mr. dr. P. Kruit op enthousiaste wijze de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht.

Er wordt kort ingegaan op de nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans en daarna komt er rechtspraak aan bod op het gebied van ontslaggronden, vergoedingen, vakantieverlof en er wordt geëindigd met wetgeving over overgang van onderneming.

Na afloop van deze cursus:

  • kunt u de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht benoemen;
  • kunt u deze ontwikkelingen gebruiken in uw praktijk;
  • bent u in staat zich over deze ontwikkelingen een gefundeerde mening te vormen.

Vraag de gratis cursus aan

De auteurs:

prof. mr. dr. A.R. Houweling
Ruben Houweling is hoogleraar Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ruben is redactielid van het tijdschrift Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA) en (hoofd)redacteur van het jurisprudentieblad Jurisprudentie in Nederland. (JIN) Hij is mede-oprichter van het Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk en hij ontwikkelde de kennisbank AR Updates.nl. Daarnaast is hij lid van de Commissie Cassatie in het belang van het Arbeidsrecht (CCA) en verzorgt hij regelmatig lezingen en seminars voor opleidingsinstituten als CPO, OSR en PALA.

dr. P. Kruit
Pascal Kruit is partner bij Boontje Advocaten te Amsterdam. Hij heeft veel ervaring op het gebied van het ontslagrecht en het arbeidsovereenkomstenrecht. Naast zijn reguliere werkzaamheden is Pascal Kruit docent voor verschillende opleidingsinstituten en is hij voorts auteur voor Sdu Commentaar Arbeidsrecht Thematisch, Kluwer Losbladige, AR-Updates en WWZ in Modellen. Pascal publiceert ook regelmatig (wetenschappelijke) artikelen en annotaties in arbeidsrechtelijke vakliteratuur.

Waarom nascholen bij PO-Online?

  • Onbeperkt PO-punten halen
  • Meer dan 260 onderwerpen
  • Altijd en overal toegang tot relevante informatie
  • Vooraanstaande docenten
  • Vakinhoudelijk en actueel

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven