Benoeming nieuwe partners bij Dirkzwager

Dirkzwager heeft Tom van Malssen per 1 januari 2023 uitgenodigd om toe te treden tot de vennootschap en Petra de Waal, Daan Bastiaans en Frank Cornelissen benoemd tot associate partner.

Delen:

Tom van Malssen, Petra de Waal, Daan Bastiaans en Frank Cornelissen

“Met de promotie van Petra de Waal, Daan Bastiaans en Frank Cornelissen zetten we een volgende stap in het verstevigen en verder uitbouwen van de positie van Dirkzwager in de zorgsector en energiepraktijk. Met de promotie van Tom van Malssen zetten wij verder in op onze procespraktijk”, aldus het kantoor.

Tom van Malssen is advocaat bij de Hoge Raad, en gespecialiseerd in het procederen in hoger beroep- en cassatiezaken. Van Malssen geeft leiding aan de cassatie- en appelprocespraktijk van Dirkzwager. Hij is tevens raadsheer-plaatsvervanger bij het gerechtshof ’s-Hertogenbosch en fellow bij het Onderzoekscentrum Onderneming & Recht (OO&R).

Petra de Waal is fiscalist en sinds 2021 verbonden aan Dirkzwager. De Waal is gespecialiseerd in btw en overdrachtsbelasting en heeft veel ervaring op het gebied van samenwerkingsverbanden en subsidieprojecten in de zorg, onderwijs en overheidssector en vraagstukken rondom de aftrek van btw.

Kandidaat-notaris Daan Bastiaans is sinds 2014 werkzaam op de sectie Overheid & Vastgoed van Dirkzwager. Bastiaans houdt zich bezig met alle facetten van het commerciële vastgoed, maar heeft zich gespecialiseerd in het energierecht. Bastiaans maakt dan ook onderdeel uit van de vakgroep Energierecht van Dirkzwager en levert een belangrijke bijdrage aan het energieteam.

Frank Cornelissen werkt sinds 2015 als advocaat bij Dirkzwager op de sectie Overheid & Vastgoed. Hij is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht en bouwrecht. Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar contractvorming in het kader van gebiedsontwikkeling (‘Didam’) en het sociaal domein. Cornelissen staat veel overheden, netbeheerders en zorgaanbieders bij, vaak in gerechtelijke procedures en met regelmaat ook in kort geding.

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven