Dirkzwager

Bij Dirkzwager werken vanuit Arnhem en Nijmegen iedere dag meer dan 350 collega’s met dezelfde betrokkenheid en gedrevenheid samen. Daarbij hebben we allemaal hetzelfde doel: de best mogelijke oplossingen voor onze cliënten.

We staan op de 12e plek van grootste advocatenkantoren in Nederland en we behoren tot de top 30 van ‘Most Attractive Employers (law) 2021′. Dirkzwager zet sterk in op kennisdelen met jaarlijks meer dan 100 inhoudelijke workshops en lezingen en de publicatie van jaarlijks ruim 1.000 inhoudelijke artikelen, podcast en video’s op het innovatieve kennisplatform Dirkzwager.nl. We zijn er trots op dat we mogen samenwerken met een grote diversiteit aan cliënten: (internationale) ondernemingen, financiële instellingen, verzekeraars, (semi-) overheidsinstellingen en zorginstellingen. Dit doen wij in de volgende praktijkgroepen:

  • Aansprakelijkheid en Verzekering
  • Arbeidsrecht
  • Familierecht (alleen notariaat)
  • Fiscaal advies
  • Gezondheidszorg
  • IE/IT en Privacy
  • Ondernemingsrecht (advocatuur en notariaat)
  • Overheid en Vastgoed (advocatuur en notariaat)

Onze toekomst begint bij jou

Bij Dirkzwager, een kantoor met een geschiedenis van ruim 135 jaar, zijn iedere dag meerdere generaties aan het werk. Veel Dirkzwagers voelen de vrijheid om andere onderwerpen ter sprake te brengen, onderwerpen die hen na aan het hart liggen zoals duurzaamheid, diversiteit maar ook inspraak in wat er met kantoor gebeurt. Onze blik richt zicht op de toekomst. Niet alleen als partner voor onze cliënten, maar ook als werkgever. Uiteraard motiveren we je om het beste uit jezelf te halen, stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en geven we maximale ruimte om te groeien. Maar wij snappen ook dat als je iedere dag het beste van jezelf wilt geven een goede balans tussen werk en privé van groot belang is.

Dirkzwager maakt graag kennis met jou

Wil jij onze praktijk ervaren? Wil jij jezelf ontwikkelen? Streef jij naar het hoogst haalbare? Heb jij een gezonde dosis humor en nuchterheid? Maak dan kennis met ons door een stage te lopen, een kantoorbezoek bij te wonen of deel te nemen aan onze jaarlijkse masterclass. Kijk op www.werkenbijdirkzwager.nl voor meer informatie over ons.

Dirkzwager

Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Intern en Extern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier, Familiebedrijven

Doelregio

(inter)Nationaal, Nationaal, Regionaal en gemeentelijk

Vacatures bij Dirkzwager

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Artikelen over Dirkzwager

Scroll naar boven