Benut het internet optimaal

Delen:

desktopInternet blijkt voor advocaten bij uitstek de belangrijkste bron van nieuwe cliënten te zijn. Toch worden de mogelijkheden die het internet biedt nog door lang niet alle advocatenkantoren benut. Voornamelijk binnen grote, gevestigde kantoren met een goede naam wordt de term marketing vaak slechts bedachtzaam uitgesproken.

Een offline netwerk is uiteraard essentieel binnen de advocatuur, maar ouderwetse mond-tot-mond reclame is vandaag de dag wellicht te beperkt. Het is belangrijk om online goed gevonden te worden, maar hoe doet u dat?

Hulp nodig bij het aantrekken van nieuwe cliënten?

Het is voor advocaten belangrijk hun vindbaarheid op het internet te vergroten en daarmee contact te leggen met potentiele cliënten. Het Groningse marketingbureau Allfree zorgt ervoor dat uw praktijk online op de juiste wijze wordt gepresenteerd, naadloos aansluitend op de huidige markt. Het marketingbureau is al ruim een decennium gespecialiseerd in het aanbieden van marketingdiensten specifiek voor advocatuur. Het bedrijf ontwikkelde een unieke marketingmix, die ter aanvulling op uw eigen websites en advertenties kan worden ingezet en die aantoonbaar bijdraagt aan het vergroten van uw clientèle.

Wat u kunt bereiken met de Allfree marketingmix

Allfree zorgt ervoor dat uw online mogelijkheden optimaal worden benut. Zo wordt uw praktijk uitgebreid onder de aandacht gebracht op landelijke grote websites, zoals familierecht-nederland.nl/amsterdam. Daarnaast worden zogenaamde Stad-Beroep websites ingezet (vb. zwolle-arbeidsrecht.nl), die zorgen voor goede lokale vindbaarheid.

Allfree vergroot uw online vindbaarheid door naast het optimaliseren van de organische zoekresultaten ook advertentiecampagnes in te zetten. Het bedrijf adverteert niet alleen in de zoekmachine Google, maar brengt u ook in Bing onder de aandacht. De producten die worden ingezet zijn constant in ontwikkeling, waardoor ze altijd aansluiten op het zoekgedrag van uw potentiele cliënten. Om inzichtelijk te maken wat de resultaten van de ingezette marketing zijn, ontwikkelde het bedrijf een eigen meetsysteem.

De producten en diensten die voor uw praktijk worden ingezet, zoals de huur van de website(s) en de telefoonnummers, worden afgetrokken van een marketingbudget dat u voor een vast bedrag bij Allfree aanschaft. Het resterende deel van het marketingbudget kan worden besteed aan advertenties. Hoe het marketingbudget precies wordt ingezet gaat in samenspraak met u als klant: wellicht heeft u bepaalde termen waarop u specifiek gevonden wilt worden, of misschien wilt u extra pagina’s laten schrijven. De samenwerking tussen Allfree en u als klant is laagdrempelig en persoonlijk. Er is altijd ruimte voor suggesties, u weet immers alles over uw vak! In combinatie met de specialistische kennis van het marketingbureau zorgt dit ervoor dat de speciaal voor u samengestelde marketingmix leidt tot optimaal resultaat.

Los van het aangeschafte marketingbudget is het eveneens mogelijk om bij Allfree extra producten en diensten aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan extra pagina’s op uw website(s), beeldmateriaal of het ontwerp van een logo voor uw praktijk.

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Allfree? Bekijk de mogelijkheden op https://allfree.nl/advocaat of neem contact op met Noud Jansen, accountmanager advocatuur, via 050 – 800 32 36 of noud@allfree.nl.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven