Bestuur Dirkzwager compleet met aanstelling Ronald van Wetering

Ronald van Wetering start per 1 maart 2023 als managing director bij Dirkzwager. Het kantoor completeert hiermee zijn bestuur, dat verder bestaat uit vennoten Selma van Ramele en Ernst-Jan van de Pas.

Delen:

Bestuur Dirkzwager, v.l.n.r.: Selma van Ramele, Ronald van Wetering, Ernst-Jan van de Pas

Per 1 maart zal Ronald van Wetering als managing director toetreden tot het bestuur van Dirkzwager. Het huidige bestuur bestaat uit de managing partners Selma van Ramele en Ernst-Jan van de Pas. Met de komst van Ronald versterkt Dirkzwager het bestuur door ervaring van buiten de juridische sector toe te voegen. Selma van Ramele zegt hierover: “De financiële dienstverlening en de juridische wereld vertonen veel overeenkomsten. De kennis en ervaring van Ronald zullen ons helpen in het verder verstevigen van ons fundament en het toekomstbestendig uitbouwen van onze organisatie.”

De klant centraal

Ronald van Wetering heeft sinds de jaren ’90 diverse functies bekleed binnen en buiten de financiële dienstverlening als directeur, bestuurder en toezichthouder. Als laatste in de rol van Directeur Corporate Clients Midden Nederland bij Rabobank. Rode draad in zijn carrière is de centrale plek voor cliënten en relaties, het begeleiden van mensen & organisaties in transitie en de maatschappelijke betrokkenheid. Ronald neemt een schat aan ervaring mee uit de financiële dienstverlening. Van Wetering: “De transformatie die gaande is binnen de juridische dienstverlening, voltrekt zich ook binnen het financiële domein. Ik zie enorm veel paralellen.”

Toekomstbestendige organisatie

Dirkzwager heeft met advocaten, notarissen en fiscalisten onder één dak een unieke positie in de markt van de juridische dienstverlening. Het multidisciplinaire karakter biedt de mogelijkheid om full-service aan te bieden in vrijwel alle rechtsgebieden en op hoogstaand niveau. Dirkzwager opereert daarbij vanuit de regio Arnhem-Nijmegen, maar met een landelijke dekking en binnen een krachtig internationaal netwerk.

De organisatie zet in op de toekomst en is in de COVID-pandemie een ambitieus transformatieprogramma gestart, waarbij klantgericht, multidisciplinair, en data gedreven werken centraal staan. Van Wetering zegt hierover:Ik ben onder de indruk van de wil en het enthousiasme binnen Dirkzwager om door te pakken en verandering te bewerkstelligen en sta klaar om dit mooie proces verder te stroomlijnen en te versnellen.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven