Business update

Ik ben een betere gesprekspartner voor advocaten

Roberto Gomes van CAE CFT, Director Legal, gebruikt de legal-database Legal Counsel. “Dankzij Legal Counsel heb ik snel toegang tot alle relevante vakinformatie en praktische juridische voorbeelden. Ik ga beter voorbereid een gesprek met mijn advocaat in, ik ben een betere gesprekpartner voor hem.”

Wilt u als bedrijfsjurist ook beter beslagen ten ijs komen? Informeer vrijblijvend naar Legal Counsel.

Roberto is de enige bedrijfsjurist en daarmee verantwoordelijk voor alle juridische vraagstukken die binnen de organisatie spelen: “In dit bedrijf wordt veel van een jurist verwacht. Ik voer contractonderhandelingen, ik regel garantieclaims, licentieovereenkomsten, serviceovereenkomsten maar ook arbeidsrechtelijke kwesties komen op mijn bureau. Tot aan de onderhandelingen met de ondernemingsraad toe. Dankzij Legal Counsel met Rechtsorde heb ik snel toegang tot alle relevante vakinformatie en praktische juridische voorbeelden. De meeste issues kan ik daarmee direct zelf oplossen, zonder een advocaat te hoeven bellen. Ook als ik in het buitenland aan het onderhandelen ben. Ik heb attenderingen ingesteld voor aansprakelijkheidsrecht en ondernemingsrecht. Zo ben ik elke dag up-to-date en kan ik op tijd inspelen op veranderende wetgeving of procedures. De kwaliteit, de snelheid en de actualiteit van de informatie helpen mij om een goede jurist te zijn.

Legal Counsel is een actuele en complete bron met uitgebreide zoekmogelijkheden. In enkele stappen vindt u de informatie die u zoekt. Met Sdu Legal Counsel hebt u toegang tot jurisprudentie, wet- en regelgeving, commentaren, officiele publicaties, parlementaire geschiedenis en literatuur. Voor alle rechtsgebieden die voor u relevant zijn. Kijk hier voor een uitgebreid overzicht: www.sdu.nl/legalcounsel.

Legal Counsel zit in de schil van Rechtsorde, u heeft de voordelen van het aanmaken van dossiers en instellen van attenderingen.

Lees hier de gebruikerservaringen van Legal Counsel-collega’s: www.sdu.nl/legalcounsel.

Geïnteresseerd? U kunt hier een bezoekafspraak maken, een online demo-opvragen of gelijk een proefperiode aanvragen: www.sdu.nl/legal-counsel.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Recente vacatures

Recente vacatures