Business update

Een boost voor uw business en tegelijk uw collegae helpen in den vreemde?

Dit jaar zal voor de 7e keer de Mr. Rally verreden worden.  Dit is een jaarlijks evenement georganiseerd door  het magazine Mr. om een ontspannen doch sportieve netwerkdag te verzorgen voor de advocatuur, notariaat, de rechterlijke macht en  bedrijfsjuristen. Dit alles ter ondersteuning van Lawyers 4 Lawyers (L4L) een stichting die zich inspant voor advocaten die in het buitenland onder vaak moeilijke omstandigheden hun werk doen.

De Mr. Rally zal dit jaar op 9 september plaatsvinden en brengt een diversiteit aan personen uit de juridische sector bij elkaar. Dé perfecte mogelijkheid om uw netwerk te vergroten en daarbij heeft u de mogelijkheid om uw kantoor een positieve boost te geven door de activiteiten van Lawyers 4 Lawyers te ondersteunen.

Dit kan op verschillende manier;

  • U kunt uzelf inschrijven als equipe (min. 1 jurist per deelname). Inschrijf fee is € 395,00 ex BTW, de inschrijving zal binnenkort van start gaan.
  • U kunt als organisatie de rally sponsoren. Dit zijn altijd maatwerkoplossingen waarbij gekeken wordt naar mogelijkheden die in de eerste plaats commercieel interessant zijn voor uw organisatie en daarbij een bijdrage leveren aan de inspanningen van L4L . U kunt al sponsor zijn vanaf € 1.000,00 ex BTW.

Wilt u graag meer te weten komen over de mogelijkheden neem dan contact op met uw media- en sponsorshipconsultant Bas van Wooning via:

b.vanwooning@salesq.nl
06-47731707
023-7113200

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Recente vacatures

Recente vacatures