Congres Gelderse juristenclub Legal Valley, 7 maart 2017

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het eerste grote evenement van de Gelderse juristenclub Legal Valley had een provincie-overstijgend thema. Tijdens het congres ‘Privacy, lust of last?’, 7 maart in Papendal, lieten diverse sprekers hun licht schijnen over dit actuele onderwerp. Aan het eind werd een document van aanbevelingen aangeboden aan Aleid Wolfsen, voorzitter Autoriteit Persoonsgegevens. En daarna werd er geborreld. Fotograaf Chris van Houts was ondanks zijn Noord-Hollanderschap van harte welkom, en legde vast. Wilt u weten wie wie is? Kijk dan op onze Facebookpagina.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Rijksoverheid zoekt een

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top