Partnerbijdrage van

CPO Actualiteitendag: volg 2 cursussen op 1 dag

Op 9 november 2023 organiseert het CPO voor het eerst de CPO Actualiteitendag. Tijdens deze dag kunnen deelnemers hun eigen cursusprogramma samenstellen en hun kennis van hun vakgebied opfrissen.

Delen:

De ontwikkelingen in het recht volgen elkaar in rap tempo op. Het is voor juristen zaak om goed op de hoogte te blijven. Daarom organiseert het CPO op 9 november 2023 in Van der Valk Zuidas te Amsterdam de allereerste CPO Actualiteitendag. Juristen kunnen op die manier praktisch, efficiënt en voordelig hun kennis opfrissen.

In totaal zijn er zes onderwerpen om uit te kiezen. ’s Ochtends vinden drie actualiteitencursussen plaats: ‘Verzekeringsrecht’, ‘Arbeidsrecht’ en ‘Huur van woonruimte’. In de middag staan de actualiteitencursussen ‘Faillissementsrecht’, ‘Burgerlijk procesrecht’ en ‘Bestuursrecht’ op het programma. De deelnemers kiezen hieruit een of twee cursussen.

Naast leren staat ook ontmoeting tijdens deze dag centraal. In de middag is er een gezamenlijke lunch waarbij volop mogelijkheid is om te netwerken met vakgenoten. Na afloop komen de deelnemers bij elkaar voor een drankje. Het tarief is gereduceerd: 325 euro per cursus (in plaats van 459 euro), inclusief catering.

Ga voor meer informatie & aanmelden naar cpo.nl.

Delen:

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken….

Meer berichten van partner

Scroll naar boven