Waarom je moet kiezen voor een Erkend Verhuisbedrijf

Net als in elke branche komen ook in de verhuisbranche betrouwbare en minder betrouwbare partijen voor. Ga je binnenkort verhuizen, kies dan voor een verhuisbedrijf met het Keurmerk "Erkende Verhuizers". Dan weet je namelijk zeker dat je met een betrouwbare verhuizer te maken hebt die zorgdraagt voor een probleemloze verhuizing.

Delen:

De zekerheid van een Erkende Verhuizer

Ga je binnenkort met je zaak of privé vanuit of naar Waalwijk of Breda of omgeving verhuizen, kies dan ten allen tijde voor een verhuisbedrijf met het “Erkende Verhuizers” logo. Dit branchekeurmerk voor verhuisbedrijven wordt steeds belangrijker in een tijd waarin we steeds meer waarde hechten aan garanties, kwaliteit, betrouwbaarheid en de manier waarop een klus wordt uitgevoerd.

Nouwens Verhuizingen

Zoek je een verhuisbedrijf Waalwijk of verhuisbedrijf Breda en kies je verstandig voor een Erkende Verhuizer zoals Nouwens Verhuizingen, dan weet je een aantal zaken zeker: Je krijgt deskundigheid, garanties en alle aspecten van de verhuizing worden je uit handen genomen door professionals die een opleiding hebben gehad en weten waar ze mee bezig zijn.

Opleiding, ervaring en deskundigheid

Verhuizen is een vak en de verhuizers van de Erkende Verhuizer kennen hun vak. Alle verhuisprofessionals van Erkend Verhuisbedrijf Nouwens Verhuizingen krijgen altijd een opleiding. Daardoor weten zij precies wat er nodig is om jou als klant een zorgeloze en probleemloze verhuizing te bezorgen. Zowel bij particuliere verhuizingen als bij zakelijke verhuizingen. Niet voor niets is het schadepercentage bij Erkende Verhuizers lager dan 1%! Het hele verhuisproces, van het inpakken (als je voor die optie kiest) van jouw kostbaarheden tot het probleemloos vervoeren naar jouw nieuwe adres en het ter plekke op de juiste plek plaatsen en desgewenst uitpakken wordt door de ervaren specialisten uitgevoerd en begeleid. Zo verhuis jij zorgeloos en zonder stress.

Betrouwbaarheid en garanties

Een andere reden om te kiezen voor een Erkende Verhuizer is omdat je inboedel standaard tot €100.000 verzekerd is in het geval er toch een schade is. Ook op het gebied van de uitvoering kun je rekenen op de betrouwbaarheid van een Erkende Verhuizer. Je verhuizing zal namelijk altijd op het vooraf afgesproken moment worden uitgevoerd. Geen verrassingen!

Kies voor zekerheid bij verhuizing

Kies voor zekerheid zonder stress bij je zakelijke of particuliere verhuizing binnen Noord-Brabant, heel Nederland of zelfs internationaal en kies voor een erkend verhuisbedrijf Waalwijk zoals Nouwens Verhuizingen.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven