CPO lanceert platform verderdenken.nl

Delen:

Bannerverderdenken1Verderdenken.nl is een nieuw platform voor juristen die verder willen denken over het recht en de kwaliteit van de rechtspraktijk. Met scherpe columns over vragen als ‘zijn er wetten of regels die anders moeten?’, ‘hoe kun je slim en praktisch omgaan met wet- en regelgeving?’ en ‘wat moet er veranderen in de rechtspraktijk?’. U kunt zich abonneren op maandelijkse updates. Of discussieer mee op de bijbehorende LinkedIn pagina Verder denken.

Het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs (CPO) is initiatiefnemer van de nieuwe website. Dit opleidingsinstituut wil hiermee een platform bieden voor discussie over (nieuwe) ontwikkelingen in het recht en de rechtspraktijk.

Vanuit het motto ‘Verder denken, scherper zijn’ wil het CPO uitnodigen om verder te kijken, kritisch te zijn, door te vragen en de ‘waarom’-vraag achter de juridische actualiteit te stellen. Voor meer inzicht en een scherp juridisch denkvermogen. Dat kan tijdens een cursus of symposium, en nu ook online via www.verderdenken.nl.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven