De beste tweedehands kleine auto’s voor bedrijven

Delen:

Ben je op zoek naar iets dat goedkoop is om te kopen en te gebruiken en waarmee je net zo gemakkelijk in de stad kunt rijden als op de snelweg? Je wilt een gebruikte kleine auto. Maar de markt voor kleine auto’s is enorm, met talloze opties om uit te kiezen – dus met dat in gedachten heeft onze handige gids voor de best gebruikte kleine auto’s een paar geweldige aanbevelingen voor je. Je kunt deze voertuigen ook als bedrijfswagen leasen zzp!

Hyundai i10

De nieuwste Hyundai i10 steekt ver boven zijn gewicht uit ten opzichte van enorm populaire alternatieven, omdat hij praktisch, gemakkelijk te besturen is en een stijlvol uiterlijk heeft. Dit alles ondanks dat het een van de goedkoopste opties in de klasse van kleine auto’s is. Het is een beetje saai van binnen en lagere, slecht uitgeruste afwerkingen kunnen het beste worden vermeden, maar over het algemeen vertegenwoordigt het een fantastische waarde.

SEAT Ibiza

Ondanks dat hij in de klasse van kleine auto’s valt, is de SEAT Ibiza verrassend ruim van binnen. Je kunt zelfs een paar passagiers achterin vervoeren, terwijl hun bagage in de kofferbak past. Zoek een FR-model voor een sportievere uitstraling en betere uitrusting. Zo’n klein voertuig kan ook geschikt zijn voor zakelijk leasen zzp.

Ford Fiesta

Bijna sinds het begin van de records is de Ford Fiesta vrijwel gegarandeerd een plaats bovenaan de Nederlandse verkooplijsten. Hij ziet er geweldig uit, is leuk om te rijden en heeft een reeks pittige motoren die zuinig zijn in de stad. Het is een van de beste allrounders hier.

Honda Jazz

De huidige Jazz, die in 2020 werd geïntroduceerd, wordt exclusief aangeboden met een brandstofbesparende benzine-elektrische hybride aandrijflijn, maar is niet zo duur als veel andere geëlektrificeerde modellen. Dankzij het uitstekende zicht en de lichte bediening is de Jazz gemakkelijk te besturen in de stad, terwijl als je op zoek bent naar een meer betaalbare Jazz van de vorige generatie, de betrouwbaarheidsrapporten voor deze praktische supermini al lang uitstekend zijn.

Toyota Yaris

In 2020 heeft Toyota de Yaris een opknapbeurt gegeven, met een sportiever ogend exterieur en een efficiënte hybride motor. Als je het budget hebt, zijn dit de opties waar je voor moet gaan, maar eerdere modellen zijn ook praktische, economische opties met een sterke reputatie op het gebied van betrouwbaarheid.

Renault Zoe

Elektrische voertuigen kunnen intimiderend prijzig zijn, maar de Renault Zoe bewijst dat je een stijlvolle EV met een uitstekende actieradius kunt krijgen zonder veel geld uit te geven. De lage exploitatiekosten maken hem des te aantrekkelijker. Het is erg krap van binnen en het interieur voelt op sommige plaatsen goedkoop aan.

MINI Hatch

De MINI Hatch is waarschijnlijk de chicste kleine auto die je kunt kopen. Het ziet er geweldig uit van buiten en heeft een mooie, karaktervolle hut. Het stimuleert de Fiesta ook omdat hij een van de leukste auto’s in zijn klasse is om in te rijden. Aan de andere kant zijn de achterstoelen krap en is de bagageruimte niet de grootste.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven