De wederopbouw van het CBb

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Jarenlang dreigde het College van Beroep voor het bedrijfsleven te worden opgeheven. Sinds het wetsvoorstel daartoe is ingetrokken, is het CBb volop bezig met wat president Theo Simons de ‘wederopbouw’ noemt. Daar hoort ook een symposium bij: 11 april verzamelden zich zo’n 200 juristen in de Nieuwe Kerk in Den Haag voor ‘CBb: rechter tussen markt en overheid’. Naast serieuze gastsprekers was er ook ruimte voor cabaretier Dolf Jansen en het jazzy Trio Peter Beets. Na afloop werd geborreld in de kelder van de kerk, waar fotograaf Geert Snoeijer iedereen van links naar rechts op de foto zette.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top