Deel fiscalisten Loyens & Loeff naar Dirkzwager

Delen:

Loyens & Loeff sluit de Arnhemse vestiging, en de daar werkzame fiscalisten stappen bijna allemaal over naar Dirkzwager. Naast advocatuur en notariaat krijgt dit kantoor er een fiscale discipline bij. Het kantoor gaat verder onder een nieuwe naam: Dirkzwager Legal & Tax.

Per 1 september 2018 breidt Dirkzwager advocaten & notarissen uit met een nieuw expertise: fiscaal advies. Een grote groep fiscaal experts die in de Arnhemse vestiging (gelegen in Oosterbeek) van Loyens & Loeff werkzaam was, brengt hun deskundigheid en ervaring mee naar Dirkzwager. “Dit stelt ons in staat om cliënten een volledig geïntegreerd juridisch en fiscaal advies te geven. Dat maakt van Dirkzwager een nog completere dienstverlener”, aldus bestuursvoorzitter Tom Vandeginste.

Loyens & Loeff wil per 1 september de Nederlandse activiteiten concentreren in Amsterdam en Rotterdam, waardoor het kantoor in Arnhem zal sluiten. Volgens een woordvoerder van Loyens & Loeff zijn de cliënten en relaties hierover geïnformeerd. Dit besluit past binnen de strategie om in de thuismarktkantoren enkel geïntegreerde fiscaal-juridische dienstverlening aan te bieden.

In de vestiging Arnhem werkte één partner (Robert de Vries) en daarnaast nog zestien fiscalisten. Deze vestiging is, volgens de website van Loyens & Loeff, gespecialiseerd in fiscaal advies aan met name regionale ondernemingen, financiële instellingen en overheden.

De sluiting van Arnhem past in een traditie. Dertig jaar geleden had Loyens & Loeff tien vestigingen, één voor één gingen ze dicht. “Arnhem is de laatste der Mohikanen”, reageert De Vries, vennoot en leidinggevende van de vestiging Arnhem die bijna dertig jaar in dienst is van Loyens & Loeff. Hij kón overstappen naar de vestiging Amsterdam maar besloot met veertien van de zeventien collega’s in Arnhem te blijven en naar Dirkzwager te gaan. “Dirkzwager ligt op tien minuten afstand. We kunnen onze klanten blijven bedienen en nieuwe activiteiten opzetten.” Van de zeventien Arnhemse fiscalisten blijft er één bij Loyens & Loeff, twee anderen gaan noch naar Dirkzwager, noch blijven zij bij Loyens & Loeff.

Na het sluiten van de vestiging Arnhem heeft Loyens & Loeff nog twee vestigingen in Nederland (Amsterdam en Rotterdam), en negen in het buitenland.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven